More

  Judecat pentru tentativă de furt şi tâlhărie. Bărbatul avea şi o bombă în spatele casei

  Array

  Furt calificat, tâlhărie şi nerespectare normelor de arme şi muniţii. Pentru aceste infracţiuni a fost trimis în judecată un bărbat din comună Ion Neculce – Târgu Frumos, după ce, pe parcursul lunii iunie Parchetul de pe lângă Judecătoria Paşcani a finalizat cercetările.

  Faptele comise au avut loc anul trecut. Bărbatul, M. M. C. a încercat să sustragă pui de găină şi furaje de la Fermele de păsări din Târgu Frumos. El a fost prins de către paznici şi pentru a scapă i-a lovit şi pe aceştia.

  O altă infracţiune pentru care a fost cercetat este că ţinea în spatele casei o bombă cu provenienţă din al 2 lea Război Mondial. Poliţia a venit la poarta bărbatului după ce a fost anunţată de către un vecin. În urmă percheziţiei, a fost găsit obiectul şi predate ISU Iaşi. Bărbatul a spus că bombă a găsit-o pe câmp, în timp ce ară.

  Menţionăm că acesta a fost trimis în judecată şi pentru sustragerea unor cantităţi de cereale de la persoane vătămate care domiciliază pe rază comunei Ion Neculce.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Anunt de pierdere

  Pierdut registru unic de control nr. 957783 - 705- 2007 al SC SELGLAST COMPANY SRL, CUI 21374849, J22/784/2007. Il declar nul!

  Tânăr prins la furat într-un magazin din Târgu Frumos

  La data de 20 ianuarie a.c., poliţiştii Poliţiei Oraşului Tg. Frumos au fost sesizaţi de către reprezentanţii unui magazin din Tg. Frumos, despre faptul...

  Cine sunt cei doi polițiști care au ajutat în trafic gravida din zona Pașcani – VIDEO

  Gestul politistilor rutieri care au ajutat doi soti din preajma Pascaniului, pe cale sa devina din nou parinti, sa ajunga mai repede la o...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI