5.3 C
Paşcani
miercuri, februarie 1, 2023

Jucători de scrabble din mai multe județe, la „Memorialul Puiu Braner” Pașcani

Eveniment cu traditie, duminica, la Biblioteca Leonard Gavriliu din municipiul Pascani. Jucatori de scrabble din mai multe judete au participat la cea de-a VI-a editie a concursului organizat de Asociația Pensionarilor ”Făclia” și Primăria Pașcani, în colaborare cu Clubul Sportiv ”Argus” Târgu Frumos și Biblioteca Municipală ”Leonard Gavriliu”. Timp de cateva ore, pasionatii acestui sport au asezat cu toata priceperea literele de pe masa.

 

La final, clasamentul seniorilor a fost urmatorul premiul I – Costea Nistor (Moțca), premiul al II-lea – Ariciuc Eugen (Botoșani), premiul al III-lea – Grigoriu Adrian (Fălticeni) si premiul special – Berigoi Adrian (Pașcani).

La juniori, toate premiile au mers la Targu Frumos, premiul I la Darius Drobotă, II la Ștefan Vintilă, iar III la Cristian Tihan.

Week-end-ul viitor va fi o noua competitie, de aceasta data, de table, la biblioteca din Pascani. Sambata, 2 octombrie, va avea loc prima editie a evenimentului „Zarul si Pensionarul”, iar castigatorii vor fi rasplatiti cu premii.

 

 

 

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow