More

  Jos măștile! Cum arată băieții de la Carla’s Dreams fără machiaj

  Array

  Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Paparazzi ruși au elucidat misterul.

  Sunt iubiți nu doar în România, ci și în Rusia! Toți știu versurile hit-ului „Sub pielea mea”, dar nimeni nu știe cum arată băieții din spatele acestui mega-proiect.

  Așa cum toți românii și-au dorit să-i vadă fără stratul dens de machiaj și rușii au încercat să îi „prindă” pe picior greșit de mai multe ori, deși membrii Carla’s Dreams au fost întotdeauna atenți să nu afle nimeni cum arată. Cu toate acestea, paparazzi ruși i-au prins în fapt! Aceștia i-au urmărit pe băieți în cel mai recent turneu pe care l-au susținut în Rusia și i-au fotografiat la un local din Moscova.

  De când s-au lansat, în 2012, presa a speculat despre cine ar fi cei care au cucerit România, Republica Moldova și Rusia. Măștile lor ascund complet identitatea acestora, dar jurnaliștii de la L!FE au aflat cine sunt.

  Potrivit reporterilor ruși, băieții de la Carla’s Dreams au fost cazați în două hoteluri, iar solistul a stat separat de colegii săi. Atunci când mergea să dea interviuri, acesta se prezenta cu numele altui participant din proiect, Pietro Catolin.
  Andrei Țăruș este solistul trupei moldovene, potrivit sursei citate. Paparazzi ruși l-au surprins pe artist într-un local din Moscova. Țăruș s-a născut pe 25 octombrie 1984, în orașul Slobozia din Republica Moldova. A absolvit Facultatea de Drept Public din Chișinău. Înainte să facă parte din trupa Carla’s Dreams, Țăruș a fost membru al trupei In Quadro.
  Continuarea pe Click

  Ce părere ai?

  Related Articles

  3 aspecte de luat in considerare pentru a mentine ordine si curatenie in bucatarie

  Bucataria este unul dintre cele mai populate incaperi din locuinta ta. In acelasi timp, este spatiul care are parte de cea mai intensa activitate,...

  Semne bune anul are pentru Clubul K1 Vikings GYM Pașcani. 7 medalii obținute la o competiție națională

  Prima competitie de profil din acest an a adus sapte medalii pentru Clubul  K1 Vikings GYM din municipiul Pașcani. Sportivii au obtinut patru medalii...

  Activități e-learning cu parteneri din România și Polonia la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

  C.P. Un parteneriat inedit a debutat zilele acestea la Liceul Teoretic „Miron Costin” Pașcani,  reunind  online elevi din Polonia, de la Școala Szkoła Języków...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI