8.5 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

JOIA UMILINŢEI PENTRU TICHETELE SOCIALE

Scandal şi nemulţumiţi la împărţirea tichetelor pentru Paşte de la Primăria Paşcani. Sute de oameni sunt revoltaţi pentru că nu au reuşit să ridice tichetele nici după două zile de aşteptare. Totul pentru că, spun reprezentanţii instituţiei publice, nu au fost făcute anchetele sociale.

AGLOMERATIE

De exemplu, acest bărbat a venit dis de dimineaţă ca să prindă rândul şi măcar astăzi să reuşească a face cumpărături pentru a avea ce pune pe masă de sărbătorile Pascale.

Printre păşcănenii veniţi şi din suburbiile oraşului, se află şi acest bărbat care a venit în locul mamei sale, care este imobilizată la pat şi nu s-a putut deplasa.
Nu ştie sigur dacă va beneficia de tichetul în valoarea de 80 de lei, pentru că pensia femeii este exact de 400 de lei, maximă admisă pentru acordarea bonurilor cadou.

AGLOMERATIE

Toţi cei prezenţi s-au arătat revoltaţi de cum sunt trataţi de unii funcţionari ai primăriei şi spun ei, că sunt duşi cu vorba.

De luni şi până astăzi au fost acordate aproximativ 500 de tichete, urmând că până mâine să fie distrubuite şi celor 650 de beneficiari care au s-au încadrat în cerinţele impuse.

Menţionăm că Primăria Municipiului Paşcani acordă familiilor nevoiaşe pentru sărbătorile Pascale din acest an 1.400 de tichete, fiecare având o valoare de 80 lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow