21 C
Paşcani
miercuri, iulie 6, 2022
Array

Job Shadow Day la Poliția Pașcani

Elevi Politia PascaniLucratorii Politiei Pascani au avut parte astazi, de o surpriza. Printre politistii prezenti la servici s-a aflat si un grup de elevi de la doua scoli din municipiu, care i-au vizitat pe agenti in cadrul unei actiuni din saptamana “Sa fii mai bun, sa stii mai multe”.

La primele ore ale diminetii, unsprezece elevi de la Colegiul Tehnic “Unirea” si Liceul Teoretic “Miron Costin” s-au prezentat la sediul Politiei, curiosi sa vada ce se intampla in institutie. In prima parte, agentul sef Giani Mahu, de la Proximitate le-a explicat adolescentilor ce inseamna munca unui politist si care sunt tipurile de infractiuni care se comit in ultima vreme in zona municipiului Pascani.

Pe urma, copii au facut un tur al cladirii cel mai interesant dintre birouri fiind cel al criminalistilor. Cea care a coordonat intreaga activitate este profesoara Liliana Costea, de la Colegiul “Tehnic Unirea”.

Actiunea de astazi face parte din programul international Job Shadow Day, implementat cu scopul de a le oferi elevilor o imagine reală a comunităţii de afaceri şi a locurilor de muncă. Prin participarea la program, acestia petrec câteva ore în „umbra” părintelui său, a unui angajat dintr-o companie sau institutie, pentru a învăţa cât mai multe despre responsabilităţile de la locul de muncă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow