23 C
Paşcani
duminică, octombrie 1, 2023
Array

Joaca de oameni mari: Societatea de apa infiinteaza, pentru cateva zile, un post desfiintat anul trecut

Societatea de apa si canal din Pascani reinfiiteaza un post de sef de aprovizionare pentru a repune pe functie un fost salariat. Asta dupa ce, anul trecut, conducerea unitatii a dispus desfiintarea postului iar cel in cauza a fost retrogradat sa lucreze ca incasator. Mai mult, postul ar urma sa fie desfiintat, din nou , iar salariatul sa ramana inca o data fara locul de munca ravnit ,dupa votarea noii organigrame si a bugetului pe anul 2013, conform spuselor managerului societatii.
El a motivat ca postul trebuie reinfiintat pentru punerea in practica a unei hotarari judecatoresti definitive, in favoarea lui Cristian Oprea, unul dintre cei mai vehementi critici la adresa conducerii de la Prest Serv Apa SA Pascani.
In replica presedintele comisiei, consilierul Vasile Haldan a spus ca legislativul local nu poate fi obligat sa infiinteze un post anume sau sa modifice organigrama si statul de functii. Proiectul a obtinut avizul comisiei desi presedintele acesteia a votat impotriva.
Amintim ca intre directorul societatii de apa si canal si fostul sau salariat care l-a dat in judecata au existat numeroase schimburi de replici si acuzatii grave in spatiul public, in urma carora au avut loc mai multe anchete penale.
Orizont.info

Alte articole