More

  Joaca de-a televiziunea. Reporteri, redactori si prezentatori TV pentru o ora

  Array

  poza copii

  Un nou grup de copii ne-au calcat pragul astazi, 3 aprilie cu ocazia “Saptamanii Altfel”. De aceasta data a fost randul elevilor din clasele V – VII de la Scoala Bratesti.

  Nici bine nu au intrat in redactie, ca au si intrat in paine, ei fiind timp de cateva ore reporteri, redactori si chiar prezentatori TV.

  In prima faza, cei 7 elevi au fost chemati intr-o sedinta de redactie in care au trebuit sa stabileasca ce subiecte ar dori sa propuna publicului.

  Mai apoi, copilasii au trecut la filmat. Pe rand, fiecare a ajuns pe la camera video unde au invatat cum se porneste o camera, cum inregistreaza si mai ales cum se filmeaza corect.

  Joaca de-a reporterul a fost de departe cea mai placuta activitate a tinerilor. Acestia s-au pus in pielea unui jurnalist si au incercat sa se intervieveze intre ei si chiar pe profesoara de franceza care i-a insotit.

  Dupa ce au muncit ca redactori, reporteri si cameramani a venit timpul sa vada cum se construieste o stire pentru televiziune si din punct de vedere tehnic, asa ca au trecut la inregistrat voci si montaj video.

  In final, copiii au trebuit sa intre si in pielea unui prezentator de stiri, lucru ce li s-a parut destul de dificil.

  Mentionam ca, elevii Scolii Bratesti s-au mai deplasat astazi si la Sectia de pompieri, la Biblioteca Muncipala si la o cofetarie din oras intr-un maraton al meseriilor.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Petru Movila, candidat PMP la Camera Deputatilor. A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! (P)

  A fi candidat pentru judeţul Iaşi este o mare responsabilitate şi o mare nobleţe! Iaşul este capitala celor trei uniri, oraşul din România care s-a...

  Bomba ecologica, în apropiere de Pascani. Primăria colecteaza si depozitează ilegal deșeurile vegetale si din constructii

  Bomba ecologica în apropiere de Pașcani.  În zona fostei gropi de gunoi a municipiului, închisă si sigilată conform cerințelor europene,  de ani buni de...

  Premiul III pentru trupa de teatru „Prometeu” a Casei de Cultură Pașcani, la un festival organizat de Școala Populară de Arte George Enescu Botoșani...

  In plina pandemie, trupa de teatru a Casei de Cultura "Mihail Sadoveanu" din municipiul Pascani reuseste sa se faca remarcata la festivaluri, care se...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI