25.2 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Joaca de-a televiziunea. Reporteri, redactori si prezentatori TV pentru o ora

poza copii

Un nou grup de copii ne-au calcat pragul astazi, 3 aprilie cu ocazia “Saptamanii Altfel”. De aceasta data a fost randul elevilor din clasele V – VII de la Scoala Bratesti.

Nici bine nu au intrat in redactie, ca au si intrat in paine, ei fiind timp de cateva ore reporteri, redactori si chiar prezentatori TV.

In prima faza, cei 7 elevi au fost chemati intr-o sedinta de redactie in care au trebuit sa stabileasca ce subiecte ar dori sa propuna publicului.

Mai apoi, copilasii au trecut la filmat. Pe rand, fiecare a ajuns pe la camera video unde au invatat cum se porneste o camera, cum inregistreaza si mai ales cum se filmeaza corect.

Joaca de-a reporterul a fost de departe cea mai placuta activitate a tinerilor. Acestia s-au pus in pielea unui jurnalist si au incercat sa se intervieveze intre ei si chiar pe profesoara de franceza care i-a insotit.

Dupa ce au muncit ca redactori, reporteri si cameramani a venit timpul sa vada cum se construieste o stire pentru televiziune si din punct de vedere tehnic, asa ca au trecut la inregistrat voci si montaj video.

In final, copiii au trebuit sa intre si in pielea unui prezentator de stiri, lucru ce li s-a parut destul de dificil.

Mentionam ca, elevii Scolii Bratesti s-au mai deplasat astazi si la Sectia de pompieri, la Biblioteca Muncipala si la o cofetarie din oras intr-un maraton al meseriilor.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow