1.5 C
Paşcani
marți, octombrie 26, 2021

Joaca cu focul era să distrugă o locuință

Se știe că nu trebuie să ne jucăm cu focul și să lăsăm la îndemâna copiilor. Câțiva prichindei au dat foc la o locuință și au ars zeci de kg de haine și jucării din cauza neatenției lor. Au intervenit de urgență pompierii care au fost solicitați la mai multe incendii în acest sfârșit de săptămânâ. 

Sâmbătă seara, 20 ianuarie în jurul orei 20:25 pompierii din Târgu Frumos au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la o casă din Hîrlău. “În data de 20.01.2018, ora 20:25, Secția de Pompieri Târgu Frumos – punctul de lucru Hârlău, a intervenit în oraşul Hârlău pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuinţă. Au ars: o uşă din lemn, aproximativ 50 de kg de materiale textile şi aproximativ 50 de kg de jucării. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul.” se precizează în comunicatul de presă al ISU Iași.

Următoare zi, pompierii pășcăneni au fost solicitați să intervină în municipiul Paşcani, pe strada Ştefan cel Mare, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la deşeurile menajere aflate la subsolul blocului. Au ars: aproximativ 30 de kg de deşeuri menajere şi textile. Cauza probabilă a incendiului: focul deschis în spaţii închise.

Tot incendiu la o casă a fost și în apropiere de Tg Frumos, când din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materialele combustibile. Au ars: astereala din lemn a acoperişului pe o suprafaţă de aproximativ 60 mp şi elementele de susţinere ale acoperişului pe o suprafaţă de 40 de mp.

 

 

Menționăm că echipajele SMURD au intervenit la 90 de cazuri medicale, zilele trecute.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI