9.9 C
Paşcani
duminică, martie 26, 2023

Jeff Bezos și Elon Musk, miliardarii care vor să cucerească spațiul: ce planuri au

Cucerirea spațiului e un vis care a apărut în urmă cu sute de ani. Jeff Bezos și Elon Musk sunt miliardarii care merg umăr la umăr pentru a-ți arăta lumea de dincolo de Pământ.

A fi miliardar presupune a-ți permite nu numai case scumpe, mașini de lux, vacanțe exotice și alte extravaganțe de acest fel. Înseamnă, în zilele noastre, inclusiv cucerirea spațiului. Cine are bani, se poate urca oricând la bordul unei rachete spațiale și poate merge la limita spațiului cosmic.

Zilele trecute, Richard Branson, patronul Virgin Galactic, o lua pe urmele lui Bezos și Musk și spunea că vrea să fie primul dintre ei care pleacă în spațiu. Zborul său e programat pe 11 iulie, iar racheta în care se va urca se va lansa spre zona cu gravitație zero.

Branson e încă un miliardar care s-a alăturat pe lista celor care vor să exploreze spațiul, însă șansele cele mai mari de reușită le au șefii companiilor Blue Origin și SpaceX.

Adică Jeff Bezos și Elon Musk.

Jeff Bezos, la bordul unei rachete Blue Origin

Jeff Bezos s-a retras recent de la șefia Amazon și pare mai hotărât ca niciodată să se concentreze doar pe cucerirea spațiului. Va pleca acolo pe 20 iulie, primul său zbor în spațiu despre care spune că e un vis din copilărie.

Continuarea pe Playtech

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow