1.1 C
Paşcani
luni, ianuarie 17, 2022

ITP cu supraveghere video la Pascani. Din 20 mai, soferii cu inspectia expirata, vor ramane fara talonul si placutele de inmatriculare a masinii

ITP cu supraveghere video la Pascani. Din 20 mai, soferii au inspectia expirata, vor ramane fara talonul si placutele de inmatriculare a masinii

Sanctiuni mai aspre din 20 mai, in ceea ce priveste regimul circulatiei. Soferii care sunt prinsi in trafic cu Inspectia Tehnica Perioada expirata, vor ramane fara talon si fara placutele cu numerele de inmatriculare. Anuntul a fost facut in urma cu cateva zile, chiar de reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne, pe pagina de Facebook.

Din 20.05.2018, dacă sunteți surprinși în trafic cu ITP expirată, polițistul vă va reține talonul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, vă va da amendă și o dovadă FĂRĂ drept de circulație, așadar nu o să mai luați mașina de acolo decât pe platformă sau împinsă, apoi trebuie să mergeți la RAR… deci, mult mai complicat!  Același lucru este valabil și dacă mașina a fost cumpărată/vândută dar nu a fost trecută pe numele noului proprietar în termen de 90 de zile de la înstrăinare” se arata pe pagina de Facebook a MAI.

Certificatul de înmatriculare şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare se restituie proprietarului de către Poliţia Rutieră, la încetarea suspendării înmatriculării vehiculului.

Soferii trebuie insa sa stie, ca de la 1 ianuarie 2018, inspectia tehnica perioada este valabila doar un an pentru masinile mai vechi de 12 ani, anunta specialistii. O statie ITP, dotata cu tot ce trebuie este si la Pascani, la intrarea in oras, pe strada Moldovei, la Auto Trans Com.

De asemenea, in curand, in statiile ITP se vor amplasa camere video, iar verificarile inspectorilor vor fi inregistratate.

Costul unei ITP este de 100-150 lei, in funcție de service și motorizarea mașinii.

 

DE LA ACELAȘI AUTOR

Ministrul Dezvoltării, întalnire cu primarii pentru proiectele de investiții

Tolba cu promisiuni privind proiectele de investitii in judetul...

Neînțelegeri privind locurile de parcare în spatele blocului Crizantema din Pașcani

Neintelegeri privind locurile de parcare intre locatari si unii...

Tineri prinși cu mașina furată, într-o benzinărie din Pașcani – VIDEO

Patru tineri ce au furat o masina de teren...

Anul Nou pe vechi, în Pașcani, Târgu Frumos și localitățile din apropiere. Festival de datini la Drăgușeni – FOTO

Este mare sarbatoare in aceasta seara pentru crestinii ortodocsi...