0.8 C
Paşcani
duminică, ianuarie 29, 2023

Își șantajează fosta iubită cu poze indecente, iar pe noul ei partener îl amenință

Tânăra a cerut instanţei să-i interzică acestuia accesul în satul ei.

Terorizată de fostul iubit, o femeie din localitatea Liteni, comuna Belceşti, vrea ca magistraţii să-i interzică acestuia intrarea în satul ei. Andreea B. a cerut un ordin de protecţie care să-i interzică fostului partener orice contact cu ea, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în alt mod, şi să îl oblige la păstrarea unei distanţe minime faţă de ea. Ba chiar ar vrea ca cel care i-a fost cândva iubit să nu mai aibă dreptul de a intra în sat. Motive să nu-l mai vadă în ochi are destule, le-a explicat Andreea magistraţilor. Deşi încearcă să-şi lase în urmă trecutul plin de lovituri şi ameninţări pe care l-a avut în relaţia cu fostul prieten, pur şi simplu nu reuşeşte “să scape de el”.

Bărbatul o ameninţă, direct sau indirect, o urmăreşte şi îi hărţuieşte mama, familia şi prietenii cu ameninţări cu moartea, fie la telefon, fie direct. În vreme ce ea încearcă să-şi refacă viaţa alături de un nou partener, vechiul iubit revine şi îl ameninţă şi pe acesta cu moartea, iar pe ea o şantajează cu deţinerea unor poze indecente. Disperată, Andreea ar fi încercat să se facă nevăzută, aşa încât la un moment dat a plecat de acasă. Ba chiar, de frica bărbatului, care o urmărea, a fost nevoită să-şi părăsească locul de muncă. El, în schimb, o acuză prin postări pe reţelele de socializare că i-ar fi furat bani sau bunuri.

În faţa judecătorilor din Hârlău, bărbatul a confirmat toate spuse fostei iubite şi s-a declarat de acord cu instituirea unui ordin de protecţie împotriva sa. Îi vine greu să accepte că femeia iubită nu mai e a lui, ci a altuia, şi că orice ar face ea fuge. E drept ca a şi lovit-o, dar a şi iubit-o, spune. În aceste condiţii, magistraţii au hotărât ca, timp de şase luni, bărbatul să păstreze o distanţă de cel puţin 20 de metri faţă de fosta iubită şi nu să nu o contacteze în niciun mod. Ei au respins însă celelalte solicitări ale femeii şi au explicat că nu îi pot limita fostului amorez, nejustificat, dreptul la liberă circulaţie. Prin urmare, acesta poate intra oricând în satul Liteni, chiar dacă el nu locuieşte acolo.

Hotărârea instanţei de la Hârlău este executorie, şi cu toată atracţia pe care o simte bărbatul faţă de Andreea, nu mai are voie să comunice cu ea. Are însă dreptul de a face apel împotriva ordinului de protecţie, şi abia dacă instanţa superioară îi va da dreptate va putea din nou să îi vorbească. Altfel, va trebui să aştepte şase luni până când îi va putea face din nou declaraţii de amor, sau de război.

sursa zdi

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow