29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
29.6 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Ion Creangă sărbătorit la Casa de Cultură din Pașcani

elefant.ro
creditfix.ro
horacredit.ro/
fashiondays.ro
oferta.oceancredit.ro
credius.ro
creditprime.ro
answear.ro
elefant.ro

Ultimele știri

Ion Creangă sărbătorit la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani. Este vorba despre un concurs de cunoaștere din opera scriitorului. Evenimentul, aflat la a doua ediție este programat pentru ziua de luni, 29 februarie 2016. Elevii înscriși la concurs trebuie să răspundă din opera „Povestea lui Harap Alb”. Concursul va începe de la ora 13.00 în sala Arcadia a instituției de cultură.

Concursul este organizat în colaborare cu școlile din Pașcani, iar coordonator este profesorul de limba și literatura română Ionuț Hărățu. Câștigătorii vor primi premii în cărți, iar participanții diplome.

Ion Creangă (n. 1 martie 1837, Humulești; d. 31 decembrie 1889, Iași) a fost un scriitor român. Recunoscut datorită măiestriei basmelor, poveștilor și povestirilor sale, Ion Creangă este considerat a fi unul dintre clasicii literaturii române mai ales datorită operei sale autobiografice Amintiri din copilărie.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
29.6 ° C
31.5 °
24.1 °
68 %
1.8kmh
19 %
vin
30 °
sâm
28 °
Dum
25 °
lun
26 °
mar
28 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI