11.6 C
Paşcani
miercuri, octombrie 27, 2021

Ioana Cel Mare din Pașcani a gătit cu lacrimi în ochi, la Chefi la cutite! Ce dezvăluire neașteptată a făcut

În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii am putut s-o cunoaștem pe Ioana cel Mare, un cofetar din Pașcani care a îndurat emoții de zile mari.

În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii am putut s-o cunoaștem pe Ioana cel Mare, un cofetar din Pașcani care a îndurat emoții de zile mari.

Concurenta a decis să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că faptul că merită din plin să meargă mai departe, în următoarea etapă.

Ioana Cel Mare a gătit cu lacrimi în ochi, în ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În timp ce a pregătit o rețetă specială de mousse de ciocolată amară cu mousse de kahlua și crumble de cacao sărat, Ioana Cel Mare a dezvăluit faptul că ține extrem de mult la meseria sa de cofetar și tocmai de aceea a gătit cu lacrimi în ochi și cu o imensă dorință de-a impresiona jurații.

Am mai aflat, de asemenea, faptul că abia după 11 cursuri s-a simțit suficient de pregătită pentru a avea curajul să-și deschidă propriul laborator.

„Eu nu mă emoționez la nimic, dar la cofetărie am o slăbiciune. E superbă. Nu cred că o să iasă ceva azi, e o cofetărie foarte grea cea italiană. Sper să reușesc să finalizez farfuriile. Soțul meu are foarte multă încredere, mai multă decât am eu”, a mărturisit tânăra.

Supărată că parcă nimic nu i-a ieșit cum și-a dorit inițial, aceasta a fost nevoită să improvizeze. Emoțiile au fost mari, dar Ioana Cel Mare și-a păstrat speranța că măcar gustul îi va aduce cuțitele necesare pentru a trece în bootcampul „Chefi la cuțite”, în sezonul 9.

Sursa A1

DE LA ACELAȘI AUTOR

Deputatul Sorin Năcuță: Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale

Sprijin real pentru agricultori și crescătorii de animale! Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a anunțat că au fost...

Deputatul Sorin Năcuță: program guvernamental pentru susținerea activității IMM-urilor VIDEO

Ca membru al Comisiei de Politici Economice am susținut astăzi în Parlament, adoptarea Ordonanței de Urgență 118/2020...

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie, pentru gimnaziu și liceu și între 10-14 ianuarie pentru elevii din clasele primare – propunerile ministrului Cîmpeanu...

Școală cu prezență fizică între 3-14 ianuarie – pentru gimnaziu și liceu – și între 10-14 ianuarie...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Ministrul Educației a anunțat când vor fi recuperate cele două săptămâni de stat acasă Vacanța...

Vacanța de iarnă va fi mai scurtă pentru elevi. Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației, a anunțat că elevii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI