19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
19.5 C
Paşcani
luni, iulie 26, 2021
Array

Invitație pentru copii- „HAI SĂ NE JUCĂM!”

Ultimele știri

C.P.

„Asociaţia „ŞANSA 2010” din Paşcani, în parteneriat cu A.T. O. R. Paşcani, printr-un proiect inițiat, finanțat și sprijinit de Primăria Municipiului Pașcani, organizează pe data de 1 iunie, Campania „HAI SĂ NE JUCĂM!”, între orele 14.00-16.00, în Piaţa Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”, Paşcani.
Deoarece anul trecut a fost oganizat tot cu sprijinul Primăriei un proiect similar, ”Lumea copilăriei”, această campanie dedicată copiilor se află deja la adoua ediție. Vom încerca să animăm Piața Casei de Cultură cu jocuri, să o colorăm cu fețe zâmbitoare, baloane și cretă colorată, să-i îndulcim pe cei mici, să aducem în această zi minunată copiii în prim plan, pentru că este o zi în exclusivitate dedicată lor.
De aceea poiectul nostru cupinde mai multe secțiuni:
1. ”Jocul nu are vârstă”- sesiune de jocuri interactive
2. Concurs de desene pe asfalt
3. Sesiune de face- painting
4. Expoziţie cu vânzare şi atelier demonstrativ hand-made
Pe lângă activităţile menționate, ce sperăm să aducă multă bucurie copiilor, aceștia vor primi din partea voluntarilor baloane şi dulciuri.
Astfel de activități urmăresc dezvoltarea copiilor şi tinerilor prin intermediul artei, dezvoltă imaginația, interacțiunea umană, de aceea cu ocazia zilei de 1 iunie am ales să oganizăm o Campanie creativă de jocuri şi preocupări artistice.
Este ştiut faptul că imaginaţia şi creativitatea se dezvoltă până la vârsta de 18 ani, aceste laturi fiind determinante în formarea personalităţii unice a fiecărui om în parte. Arta şi jocul ajută copii şi tinerii să se dezvolte armonios, îi ajută în definirea propriei personalităţi şi sunt preocupări constructive pentru petrecerea timpului liber, în detrimentul mijloacelor moderne fixe, care nu fac decât să le ofere o experienţă virtuală de viaţă, nu şi una reală, din care au ceva de învăţat.
Și pentru că de obicei, copiii au nevoie de spijinul și supavegherea părinților, invităm și pe cei mari să se alăture cu drag acțiunilor noastre, deoarece atunci când uităm să ne jucăm, uităm de cele mai multe ori să zâmbim.”

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
nori împrăștiați
19.5 ° C
20.1 °
18.9 °
67 %
2.1kmh
29 %
lun
28 °
mar
30 °
mie
30 °
joi
33 °
vin
23 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI