More

  Invitație pentru copii- “HAI SĂ NE JUCĂM!”

  Array

  C.P.

  “Asociaţia „ŞANSA 2010” din Paşcani, în parteneriat cu A.T. O. R. Paşcani, printr-un proiect inițiat, finanțat și sprijinit de Primăria Municipiului Pașcani, organizează pe data de 1 iunie, Campania „HAI SĂ NE JUCĂM!”, între orele 14.00-16.00, în Piaţa Casei de Cultură „Mihail Sadoveanu”, Paşcani.
  Deoarece anul trecut a fost oganizat tot cu sprijinul Primăriei un proiect similar, ”Lumea copilăriei”, această campanie dedicată copiilor se află deja la adoua ediție. Vom încerca să animăm Piața Casei de Cultură cu jocuri, să o colorăm cu fețe zâmbitoare, baloane și cretă colorată, să-i îndulcim pe cei mici, să aducem în această zi minunată copiii în prim plan, pentru că este o zi în exclusivitate dedicată lor.
  De aceea poiectul nostru cupinde mai multe secțiuni:
  1. ”Jocul nu are vârstă”- sesiune de jocuri interactive
  2. Concurs de desene pe asfalt
  3. Sesiune de face- painting
  4. Expoziţie cu vânzare şi atelier demonstrativ hand-made
  Pe lângă activităţile menționate, ce sperăm să aducă multă bucurie copiilor, aceștia vor primi din partea voluntarilor baloane şi dulciuri.
  Astfel de activități urmăresc dezvoltarea copiilor şi tinerilor prin intermediul artei, dezvoltă imaginația, interacțiunea umană, de aceea cu ocazia zilei de 1 iunie am ales să oganizăm o Campanie creativă de jocuri şi preocupări artistice.
  Este ştiut faptul că imaginaţia şi creativitatea se dezvoltă până la vârsta de 18 ani, aceste laturi fiind determinante în formarea personalităţii unice a fiecărui om în parte. Arta şi jocul ajută copii şi tinerii să se dezvolte armonios, îi ajută în definirea propriei personalităţi şi sunt preocupări constructive pentru petrecerea timpului liber, în detrimentul mijloacelor moderne fixe, care nu fac decât să le ofere o experienţă virtuală de viaţă, nu şi una reală, din care au ceva de învăţat.
  Și pentru că de obicei, copiii au nevoie de spijinul și supavegherea părinților, invităm și pe cei mari să se alăture cu drag acțiunilor noastre, deoarece atunci când uităm să ne jucăm, uităm de cele mai multe ori să zâmbim.”

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Licitație pentru parcări la Târgu Frumos

  Primaria Targu Frumos scoate la licitatie parcari auto de resedinta in zona mai multor blocuri din oras. Anuntul a fost facut public pe site-ul...

  Treceri de pietoni, in fata la Proinvest si Terox

  Comisia Locala de Circulatie s-a intrunit in cursul zilei de luni, in prima sedinta cu actuala reprezentare. Structura este prezidata de viceprimarul Cristian Ratoi...

  Ședință fulger pentru consilierii pășcăneni

  Surprize pentru consilierii locali din Pascani. Legislativul local a fost convocat in sedinta extraordinara, in ziua de marti, 2 martie, de la ora 14:00,...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Înapoi
  Discuta pe Facebook
  Discuta pe Whatsapp