27.6 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Invitație la teatru. “Tu ești Dumnezeul meu!” se joacă și la Pașcani

- Advertisement -

Invitație la teatru. “Tu ești Dumnezeul meu!” se joacă și la Pașcani

Invitație la teatru. Pășcănenii sunt așteptați să vizioneze comedia romantică  “Tu ești Dumnezeul meu!” Evenimentul este programat pentru seara zilei de marți, iar organziatorii și actorii spun că nu veți regreta nici o secundă că ați fost prezenți, spectacolul fiind unul “uluitor despre iubirea necondiţionată, o lecţie dramatică despre relaţia neştiută dintre om şi sine, om şi natură.” spun criticii.

Marți, 15 noiembrie, începând cu orele 18:30 sunteți invitați la teatru. Pe scena Casei de Cultură “Mihail Sadovenu” din Pașcani vor urca actorii teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani care vor juca în comedia “Tu ești Dumnezeul meu!”. Prețul biletului de acces la eveniment este de 20 de lei, jumătate fiind subvenționat din bugetul instituției de cultură organziatoare.

Mai sunt câteva locuri disponibile, iar cei care nu au reușit să cumpere bilet, o pot face pe loc, înainte de începerea piesei de teatru de la casa de bilete a instituției din centrul orașului.

Piesa de teatru a avut premierea în această vară și este o adevărată provocare atât pentru spectatori dar şi pentru actori. De altfel spectacolul beneficiază de o distribuţie formată din actori foarte talentaţi dar şi cu o experienţă.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow