13 C
Paşcani
luni, martie 20, 2023
Array

Invitatie la teatru, la Targu Frumos

Copiii din Targu Frumos sunt invitati peste cateva zile la teatru. Actorii de la Bacau vor juca in premiera o piesa, pe scena Casei de Cultura “Gabaret Ibraileanu” din oras. Regia artistica si scenariul sunt semnate de un cunoscut regizor bacauan, care povesteste despre intamplarile unui soldat si a unui bufon.

 

Teatrul Bacovia revine la Targu Frumos. Pe 26 martie, la ora 10:30, pe scena Casei de Cultura din oras, se va juca in premiera piesa “Regele mincinosilor”, in regia lui Gheorghe Balint. Spectacolul se adreseaza in special copiilor, dar si celor care ii insotesc. Este o poveste despre minciuna, traita de un bufon si un soldat, care calatoresc zi si noapte in speranta ca isi vor gasi de munca.

Tot la institutia de cultura, a avut loc ieri o alta piesa: “Conu Leonida fata in fata cu reactiunea”, de Ion Luca Caragiale. Sala a fost plina de oamenii dornici sa vada comedia adusa la viata de actorii din Botosani.

Mentionam ca in fiecare luna, Casa de Cultura din Targu Frumos gazduieste cate doua sau chiar trei spectacole de teatru pentru diferite categorii de public.

regele mincinosilor

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow