10.2 C
Paşcani
miercuri, martie 22, 2023
Array

Invitație la teatru in aceasta seară

Spectacolul „ConsoLAtorul de văduve” de Giuseppe Marotta şi Belisario Randone pe scena Casei de Cultura „Mihail Sadovenu” din Pascani, in aceasta seara.

Afis Teatru 29 mai

Teatrul Republican „Luceafărul” vă provoacă să priviţi lumea şi actorii ei prin prisma unei comedii spumoase, care ne va convinge o dată în plus că singura nobleţe a omului este cea a sentimentelor.

Acţiunea spectacolului se desfăşoară în însoritul Neapole, în casa unui burlac convins, Eduardo Palumbo, care consideră că adevărata lui vocaţie este să consoleze văduve – aparent o îndeletnicire reciproc avantajoasă. Însă din momentul în care îl veţi cunoaşte pe el şi pe credinciosul lui valet, confident şi complice, Gennaro, vă veţi lăsa prinşi în mrejele unui carusel de emoţii, sentimente şi senzaţii contradictorii.

Spectacolul este ca o tablă de şah, în dependenţă de circumstanţe, de jucător sau de mâna destinului, cu aceeaşi monedă poţi pierde, dar poţi câştiga, iar care cel care minţea fără scrupule ajunge să pretindă sinceritate de la cei din jur, cel care cerea îndurare – devine de neînduplecat, cel care iubea – înşală, cel care trăda – este trădat… cel care consolează – are nevoie de consolare.

La Pascani evenimentul are loc in aceasa seara, 29 mai, de la ora 18.30, pretul unui bilet fiin de 30 de lei, iar pensionarii, elevii si studentii au o reducere de 10 lei.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow