28.5 C
Paşcani
luni, august 15, 2022

„Invitație la studenție” – inițiativă de lăudat a Consiliului Școlar al Elevilor de la Liceul Teoretic Miron Costin Pașcani

Consiliul Scolar al Elevilor de la Liceul Teoretic Miron Costin din municipiul Pascani si-a propus sa ii ajute pe viitorii studenti sa isi aleaga calea dupa terminarea liceului cat mai bine. Intr-o serie de conferinte pe o platforma online, elevii vor cunoaste ce inseamna studentia in diferite universitati din tara, chiar de la tinerii care le urmeaza cursurile.

Proiectul, cu titlul „Invitatie la studentie”, se desfasoara in perioada 20-29 noiembrie si se adreseaza tuturor elevilor, indiferent de la scoala de la care provin.

Incepand de vineri vor fi primele intalniri online, iar pe parcursul proiectului vor fi prezenti studenti din cadrul Academiei de Politie din Bucuresti, de la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea de Medicina si Farmacie Grigore T. Popa si Facultatea de Filosofie si Stiinte Social-Politice, toate din Iasi, Universitatea Babes Bolyai Cluj si tineri pompieri.

Cei care vor sa participe trebuie sa completeze un formular disponibil pe pagina de Facebook a organizatorului. Mai multe detalii aici.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow