Aşa arata locul de joacă şi cel destinat celor care vor să facă mişcare, în Parcul municipal Paşcani.
Pe unul din platourile betonate au fost amplasate mai multe aparate de fitness care pot fi folosite gratuit. Alături a fost amenajat un ansamblu de joacă pentru copii, cu tobogane şi un carusel.
Motiv de bucurie au şi copiii de la blocurile din zona Bisericii Sfânta Vineri.  La locul de joacă de pe strada Mihai Eminescu au fost montate balansoare noi şi un carusel rotativ. De asemenea a fost modernizat şi locul de joacă de pe strada Traian Vuia.
Lucrările vor continua în cartierul Aerodrom, pe Calea Iaşului. Aici va fi amenajat un parc de joacă, de la zero. După ce vor fi făcute lucrările de amenajare, vor fi amplasate bănci, un ansamblu de joacă pentru copii balansoare mese pentru şah şi tenis precum şi 3 echipamente de fitness.
Investiţia este estimată la peste 200.000 de lei. Banii au fost alocaţi de la bugetul local. Primăria spune şi în restul parcurilor şi locuri de joacă din Paşcani vor fi făcute lucrări de curăţenie şi reparaţii. Totodată municipalitatea face apel la cetăţeni să păstreze curăţenia şi mobilierul amplasat.

Slider