More

  Invitaţie la dezbaterea bugetului şi a listei de investiţii

  Array

  Cât mai mulţi păşcăneni sunt aşteptaţi vineri la sediul primăriei din Paşcani pentru a participa la dezbaterea publică privind dorinţele cetăţenilor în legătură cu investiţiile ce vor să fie făcute în acest an în Municipiu. Reporterii BIT TV au vorbit cu cetăţenii iar de pe lista nu lipseşte – amenajarea locurilor de joacă pentru copii, noul sediu al bibliotecii, şcolile şi spitalele.

  La întâlnirea programată vineri, 22 ianuarie de la ora 12.00 – dezbaterea publică pe marginea proiectului de buget şi a listei de investiţii – în sala de semniarii din cadrul primăriei Paşcani cetăţenii oraşului sunt aştepţi să vină cu propuneri, să participe la discuţii şi dezbateri şi să îşi exprime dorinţele în legătură cu proiectele ce vor să fie derulate în oraş.

  Până acum s-au primit două solicitări în scris, pe adresa instituţiei, în legătură cu propunerile din partea cetăţenilor. Este vorba despre reabilitarea unei străzi dar şi a Palatului Cantacuzinilor.

  Şi păşcănenii intervievaţi de reporterii BIT TV au avut câteva sugestii importante pentru aleşii locali. Unii au cerut suplimentarea măsurilor de siguranţă pe străzile municipiului şi rezolvarea problemelor cu iluminatul stradal, mai ales în cartiere.

  Alţii cred că prioritare ar trebui să fie investiţiile pentru amenajarea locurilor de joacă pentru copiii, noul sediu al bibliotecii, şcolile şi spitalele.

  Problema câinilor comunitari rămâne o prioritate pe agenda cetăţenilor în timp ce şoferii vor mai multe parcări şi intersecţii semaforizate.

  Subiectul este dezbătut şi pe reţelele de socializare. Unii cetăţeni cred că Pascaniul are nevoie de un obor pentru vânzarea animalelor, alţii spun că prioritare ar trebui să fie investiţiile în reţelele de apă şi canalizare.

  Şedinţa pentru votarea proiectului de buget şi a listei de investiţii este programată pe dată de 4 februarie.

  Ce părere ai?

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  rca-ieftin.ro

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet