16.1 C
Paşcani
sâmbătă, septembrie 25, 2021
Array

Invitație la “Crosul Toamnei”. Primăria Pașcani acordă premii substanțiale

Sambata, 12 octombrie, incepand cu ora 10, in fata Casei de Cultura “Mihail Sadovenau” din Pascani, se da startul Crosului Toamnei. Premii substantiale in bani, cupe, diplome si multe dulciuri ii asteapta pe pascanenii care vor sa participe la aceasta competitie. Cel mai mic participanttrebuie sa aiba 7 ani, iar pentru adulti este de peste 50 ani, concurentii participand la categoria lor de varsta, fete, baieti. In acest an, evenimentul a ajuns la cea de-a sasea editie, bugetul alocat fiind mai mare fata de anii precedenti, de 150 milioane de lei vechi.

Înscrierile se vor face la profesorii de educaţie fizică din cadrul fiecărei şcoli (pentru elevi), în cazul adulţilor – în ziua de concurs, între orele 10.00 – 11.00.
Se premiază locurile I – V pentru fiecare categorie de vârstă, premiile constând în bani 150, 100, respectiv 75 de lei, diplomă, dulciuri, cupă, tricou pentru categoriile 7 – 16 ani, iar pentru categoriile 17 ani – peste 50 de ani premiile sunt 250, 200 si 150 de lei, dipolma, cupa si tricou.

Traseul competiţiei va fi adaptat în funcţie de fiecare categorie de vârstă, pornind de la Casa de Cultura.
Competitorii vor prezenta la înscriere un act de identitate (certificat de naştere sau carte de identitate), în funcţie de vârstă.
Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei Municipiului Paşcani şi Clubul Sportiv Municipal, în parteneriat cu Liceul Teoretic Miron Costin, Colegiul Tehnic de C.F. Unirea , Şcoala Generală Iordache Cantacizino, Colegiul Naţional Mihail Sadoveanu Paşcani, Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Paşcani, Liceul Economic Nicolae Iorga Paşcani, Casa Municipală de Cultură Mihail Sadoveanu Paşcani. ziarulorizont.info

crosul toamnei

DE LA ACELAȘI AUTOR

Florin Cîţu vs. Ludovic Orban, la congresul PNL. Liberalii îşi aleg viitorul preşedinte de partid

Congresul PNL îi pune faţă în faţă pe Ludovic Orban, preşedintele actual al partidului, şi Florin Cîţu,...

Heleșteni: Omorât pe drumul sătesc dis-de-dimineaţă de un vitezoman: circula cu mult peste 100 km/h printre case

Un sătean din Heleşteni a fost omorât de maşina unui vitezoman care a ricoşat ca o bilă...

Mărturii dramatice. Valul 4 la Ambulanţă: 20 solicitări pe oră, zi şi noapte, la Iaşi

„Noi suntem cu mâinile goale, la fel ca soldaţii care merg la război şi care nu au...

DEPUTATUL VASILE TOMA, INTREBARI PENTRU PNL

Domnule Premier, domnule Președinte al Camerei Deputaților, doamnelor și domnilor miniștri și demnitari PNL, Congresul sau demisia! Domnule...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI