3.3 C
Paşcani
joi, decembrie 8, 2022
Array

Invitație la “Crosul Toamnei”. Primăria Pașcani acordă premii substanțiale

Sambata, 12 octombrie, incepand cu ora 10, in fata Casei de Cultura “Mihail Sadovenau” din Pascani, se da startul Crosului Toamnei. Premii substantiale in bani, cupe, diplome si multe dulciuri ii asteapta pe pascanenii care vor sa participe la aceasta competitie. Cel mai mic participanttrebuie sa aiba 7 ani, iar pentru adulti este de peste 50 ani, concurentii participand la categoria lor de varsta, fete, baieti. In acest an, evenimentul a ajuns la cea de-a sasea editie, bugetul alocat fiind mai mare fata de anii precedenti, de 150 milioane de lei vechi.

Înscrierile se vor face la profesorii de educaţie fizică din cadrul fiecărei şcoli (pentru elevi), în cazul adulţilor – în ziua de concurs, între orele 10.00 – 11.00.
Se premiază locurile I – V pentru fiecare categorie de vârstă, premiile constând în bani 150, 100, respectiv 75 de lei, diplomă, dulciuri, cupă, tricou pentru categoriile 7 – 16 ani, iar pentru categoriile 17 ani – peste 50 de ani premiile sunt 250, 200 si 150 de lei, dipolma, cupa si tricou.

Traseul competiţiei va fi adaptat în funcţie de fiecare categorie de vârstă, pornind de la Casa de Cultura.
Competitorii vor prezenta la înscriere un act de identitate (certificat de naştere sau carte de identitate), în funcţie de vârstă.
Evenimentul are loc cu sprijinul Primăriei Municipiului Paşcani şi Clubul Sportiv Municipal, în parteneriat cu Liceul Teoretic Miron Costin, Colegiul Tehnic de C.F. Unirea , Şcoala Generală Iordache Cantacizino, Colegiul Naţional Mihail Sadoveanu Paşcani, Liceul Tehnologic Mihai Busuioc Paşcani, Liceul Economic Nicolae Iorga Paşcani, Casa Municipală de Cultură Mihail Sadoveanu Paşcani. ziarulorizont.info

crosul toamnei

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow