19.1 C
Paşcani
miercuri, august 17, 2022
Array

Invitație la concertul de colinde cântate de preoți. Sâmbătă la Târgu Frumos, duminică la Pașcani

Invitație la concertul de colinde cântate de preoți. Sâmbătă la Târgu Frumos, duminică la Pașcani

Eveniment plin de sensibilitate oferit de preoții din Protopopiatul Pașcani. Este vorba despre concertul de colinde ce are loc în fiecare an în apropierea Crăciunului. Doritorii sunt așteptați să asculte cele mai frumoase colinde cântate de Corala „Învierea Domnului”, sâmbătă la Târgu Frumos și duminică, în sala de spectacole a Casei de Cultură, Mihail Sadoveanu. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Pregătiri pe ultima sută de metri pentru zeci de preoți din Protopopiatul Pașcani. Ei vor dărui și în acest an un cadou muzical unde vor fi cântate cele mai emoționate melodii din repertoriul românesc ce prevestesc Nașterea Domnului. Ei s-au întâlnit în sala de ședințe de la centrul din Pașcani și au început să pună la punct ultimele detalii. Reporterii BIT TV au filmat pentru dv o parte din programul ce îl pregătesc.

Așadar, sunteți invitați sâmbătă, 17 decembrie, de la orele 17.00 la Casa de Cultură din Târgu Frumos, apoi duminică, 18 decembrie la Pașcani la Casa de Cultură “Mihail Sadovenu” la concertul de colinde susținut de preoti. Intrarea este liberă.

“Aşteptăm un număr cât mai mare de oameni, pentru a primi în inima lor colindul românesc care este cel care îmbălsămează sufletul şi inima oricui. Aşa cum copiii sau oamenii se adună în cete pentru a colindă, am ales ca oamenii care slujesc lui Dumnezeu să aducă prin cântece această veste. ” spune protopopul de Pașcani, Pavel Postolache.

Corala “Învierea Domnului” este formată din preoți de la Protopopiatul Pașcani, iar dirijor este preotul Florin Călărașu. Repertoriul Coralei este format dintr-o suită de colinde religioase din cele mai vechi timpuri. Amintim că și în anii din urmă, evenimentul a adunat sute de pășcăneni în sala de festivități.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow