14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023

Investitorii noi din Pascani cauta forta de munca. Vezi lista posturilor vacante in aceasta perioada

Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si nu stiti incotro sa o luati, puteti sa consultati oferta posturilor vacante oferita de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi. La Pascani, in aceasta perioada sunt disponibile zeci de joburi, cele mai multe fiind pentru persoanele cu studii medii si superioare. Sunt si noi investitori care vin in oras si cauta personal.

Investitorii care construiesc un mini-mall in Pascani sunt in cautare de forta de munca. Se cauta director de magazin, casier si sef adjunct pentru un magazin din galeria comerciala ce ar urma sa se deschida la sfarsitul lunii octombrie. Joburile sunt postate atat pe site-urile angajatorilor cat si in oferta locurilor vacante de la AJOFM Iasi.

Daca vreti sa va angajati pe unul dintre aceste posturi trebuie sa aveti studii medii sau superioare, experienta minima in vanzari, spirit de echipa si aptitudini organizatorice , sa fiti amabil si punctual. De asemenea, cunoasterea unui limbi straine este un avantaj in selectia candidatilor pentru ocuparea joburilor disponibile. Potrivit mesajelor postate pe retelele de socializare, mall-ul de mici dimensiune de la intrarea in oras, ar urma sa se deschida pe 26 octombrie.

Cei care au studii superioare se pot angaja si la marile societati din municipiu, ca economist, director de vanzari, consilier juridic sau manager de proiecte.

De asemenea, si cei cu studii medii sau necalificati au sansa sa lucreze intr-un nou loc. Se cauta muncitor la ambalare, operator masini unelte, manevrant vagoane, sofer, strungar sau sudor. Si Primaria Pascani angajeaza in aceasta perioada un muncitor necalificat in cadrul Serviciului Administratia Pietelor.

Lista completa cu joburile disponibile o puteti vedea pe site-ul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow