More

  Investitorii noi din Pascani cauta forta de munca. Vezi lista posturilor vacante in aceasta perioada

  Daca sunteti in cautarea unui loc de munca si nu stiti incotro sa o luati, puteti sa consultati oferta posturilor vacante oferita de Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi. La Pascani, in aceasta perioada sunt disponibile zeci de joburi, cele mai multe fiind pentru persoanele cu studii medii si superioare. Sunt si noi investitori care vin in oras si cauta personal.

  Investitorii care construiesc un mini-mall in Pascani sunt in cautare de forta de munca. Se cauta director de magazin, casier si sef adjunct pentru un magazin din galeria comerciala ce ar urma sa se deschida la sfarsitul lunii octombrie. Joburile sunt postate atat pe site-urile angajatorilor cat si in oferta locurilor vacante de la AJOFM Iasi.

  Daca vreti sa va angajati pe unul dintre aceste posturi trebuie sa aveti studii medii sau superioare, experienta minima in vanzari, spirit de echipa si aptitudini organizatorice , sa fiti amabil si punctual. De asemenea, cunoasterea unui limbi straine este un avantaj in selectia candidatilor pentru ocuparea joburilor disponibile. Potrivit mesajelor postate pe retelele de socializare, mall-ul de mici dimensiune de la intrarea in oras, ar urma sa se deschida pe 26 octombrie.

  Cei care au studii superioare se pot angaja si la marile societati din municipiu, ca economist, director de vanzari, consilier juridic sau manager de proiecte.

  De asemenea, si cei cu studii medii sau necalificati au sansa sa lucreze intr-un nou loc. Se cauta muncitor la ambalare, operator masini unelte, manevrant vagoane, sofer, strungar sau sudor. Si Primaria Pascani angajeaza in aceasta perioada un muncitor necalificat in cadrul Serviciului Administratia Pietelor.

  Lista completa cu joburile disponibile o puteti vedea pe site-ul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Iasi.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Tânăr de 18 ani arestat pentru complicitate în dosarul de furt calificat cu o pagubă de 180.000 de lei

  La data de 12 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi au efectuat o percheziţie domiciliară, pe raza comunei Moţca, în...

  Declarația politică a deputatului Sorin Năcuță cu privire la amenajarea hidroenergetică Pașcani

  C.P. După o informare privind stadiul lucrărilor la Amenajarea Hidroenergetică Pașcani, după discuții prealabile cu președintele Consiliului Județean, dl Costel Alexe și cu președintele...

  Un magazin al primarului Pașcaniului a fost spart marți seara – VIDEO

  Unul dintre magazinele primarului municipiului Pascani a fost spart marti, 13 martie, imediat dupa lasarea intunericului. Este vorba despre locatia de pe strada Stefan cel Mare, din centrul orasului. Un tanar in varsta de 30 de ani, care ar fi fost baut, a spart geamul de la intrare si a luat mai multe bunuri din unitate.  //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet