18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Investiții și terenuri pentru tineri. Ce vor discuta consilierii din Hîrlău în ședința de joi

  Ultimele știri

  Aleşii locali din Hîrlău se vor întâlni într-o nouă şedinţa ordinară aferentă lunii martie, joi începând cu ora 15.00 în sala de şedinţă de la Primărie. Pe ordinea de zi se află 15 proiecte care vor fi supuse votului consilierilor.

  Printre cele mai importante proiecte dezbătute se află aprobarea indicatorilor tehnico economici pentru Reabilitarea trotuarului şi parcărilor din faţa Căminului Cultural din Pârcovaci precum şi plombarea străzilor dintre blocuri, zona bl. 22.

  Şi tinerii care au solicitat terenuri să îşi construiască locuinţă vor afla în urma acestei şedinţe unde sunt situate loturile care li se vor atribui. Un ultim punct pe ordinea de zi este reprezentat de rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli pentru anul 2016.

  Reamintim că în şedinţa ordinară de pe 25 februarie a fost făcută o informare privind locuinţele ANL şi s-au stabilit lucrările de reparație şi întreţinere a drumului communal 150 Pârcovaci.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet