23 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Investitii și donații la Spitalul Municipal din Pascani

Investitii si angajari masive la Spitalul Municipal din Pascani. Din sponsorizari, cu ajutorul Primariei si din fonduri proprii, conducerea unitatii medicale si-a propus ca in acest an sa reabiliteze sectia de Pediatrie, Gastroenterologie, Compartimentul de Primiri Urgente, Ambulatoriu si mai ales sa cumpere aparatura de ultima generatie pentru majoritatea sectiilor. Mai mult, au fost angajati si medici si personal specializat.

CPU Spitalul de Urgenta
Cu o donatie din partea PAKMAYA de peste 600 milioane de lei vechi, sectia de Pediatrie din cadrul Spitalului de Urgente din Pascani va arata altfel la inceputul lunii martie, atunci cand reabilitarea va fi gata.

Cu bani de la Primarie pentru studii de fezabilitate, doua proiecte vor fi facute. Este vorba despre extinderea Compartimentului de Primiri Urgente si Ambulatoriu de Specialitate. Suma data de administratia locala fiind de 20 mii euro.

Mai mult, vor fi construite si vestiare pentru personalul medical. Investitiile se ridica la peste 19 miliarde de lei vechi, aici fiind cuprinse si achizitionarea de aparatatura medicala.

De la inceputul anului, trei medici specialisti pe Anestezie Terapie Intensivă, Reumatologie și Nefrologie s-au alăturat colectivului de la Spitalul Municipal de Urgențe Pașcani.

Conform managerului Costică Pânzaru, unitatea medicală are 60 de medici. Tot în ultima perioadă au mai fost angajate încă 20 de persoane, 12 asistenți medicali și restul  personal auxiliar.

Materialul video in cadrul buletinului de stiri INFOBIT

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow