13.2 C
Paşcani
luni, septembrie 20, 2021
Array

Investiții noi în comuna Miroslovești. Tâmplărie nouă la școala din Soci și sistem de supraveghere video în sate

Legislativul local din Miroslovesti a aprobat in sedinta consiliului de ieri, 31 octombrie a.c, finantarea a doua investitii din comuna. Este vorba despre schimbarea tamplariei de lemn de la Scoala Gimnaziala din Soci cu tamplarie termopan si montarea unui sistem de supraveghere video in centrul satelor.

Scoala din Soci este singura din comuna care a ramas cu ferestre si usi din lemn. Potrivit celor spuse de edilul, Ionut Gospodaru, pana la venirea sezonului rece va fi montata tamplaria termopan, banii fiind asigurati de la bugetul local. Odata cu aceasta schimbare se vor face si economii la facturile de gaz metan.

In acelasi context, consilierul local, Gheorghe Astanei a precizat ca ar fi necesar si amenajarea unui grup sanitar in scoala, in prezent acesta aflandu-se la 60 m distanta de scoala si intr-o stare de degradare avansata.

Si pentru ca locuitorii din comuna sa se simta mai in siguranta, in curand se va monta si un sistem de supraveghere video in centrul satelor Verseni, Miroslovesti si Soci. Cate sase camere vor fi puse pe scoli, Primarie sau in zonele in care s-au petrecut cele mai multe scandaluri. Investitia costa aproximativ 15.000 euro, bani ce vor fi dati in rate de la bugetul local.

DE LA ACELAȘI AUTOR

11 milioane lei, imprumut pentru cimitirul mic si Piata Vale. Dediu: „Primarul Câțu”, nici un leu de la Guvern sau UE

Municipiul Pascani se imprumuta de la Trezoreria Statului pentru doua investitii importate. Solicitarea primarului Marius Pintilie a...

Baza sportiva din mlastina ramane abandonata

O cladire construita in bataie de joc, in mlastina, in timpul mandatului fostului primar liberal Grigore Craciunescu...

Un nou consilier local, de la PNL. Dan Zagan isi da demisia, pentru un post de functionar public

Legislativul pascanean va avea un nou consilier, din partea organizatiei locale a PNL. Este vorba despre Alexandru...

Achizitii pe banda rulanta pentru Gospodaria Comunala si Sere

Administratia locala din Pascani cheltuieste o avere pentru schimbarea parcului auto folosit de Serviciul de Gospodarie Comunala....

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI