22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
22.2 C
Paşcani
vineri, iunie 25, 2021
Array

Investiții la Târgu Frumos. 2 terenuri de sport multifuncționale

oferta.oceancredit.ro
creditfix.ro
credius.ro
elefant.ro
answear.ro
fashiondays.ro
horacredit.ro/
vivacredit.ro
creditprime.ro

Ultimele știri

Veşti bune pentru sportivii din Târgu Frumos. Administraţia locală va construi în acest an două terenuri multifuncţionale cu tribună, parcare modernă şi piste pentru alergare.

Investiţii în sport la Târgu Frumos. Au fost aprobaţi indicatorii tehnico- economici pentru un Complex Sportiv Multifuncţional. Proiectul a ajuns pe masa consilierilor locali în şedinţa extraordinară ce a avut loc pe 11 aprilie începând cu ora 15.00 la sediul Primăriei.

Este vorba de două terenuri multifuncţionale de 1000 metri fiecare, investiția fiind finanţată din bugetul local. Administraţia locală speră ca lucrările să nu depăşească 300 mii lei. În proiect sunt incluse şi o parcare modernă, gazon şi piste pentru alergare.

Menţionăm că printre investiţiile din acest an de la Târgu Frumos se află şi asfaltarea a 7 străzi, amenajarea unei parcări la piaţă şi covor asfaltic pe aleea Petru Rareş.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
câțiva nori
22.2 ° C
22.4 °
21.2 °
87 %
1.6kmh
22 %
vin
30 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
26 °
mar
25 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI