13.7 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Investiții de 10 mii euro la „Sadoveanu” – baie modernă și utilă pentru persoanele cu dizabilități. Sponsorii lucrărilor au fost cei de la Rompak

Investiții de 10 mii euro la „Sadoveanu”

Investiții de 10 mii euro la Colegiul  „Sadoveanu” din Pașcani. Datorită unei sponsorizări, două băi au fost reparate și modernizate la standarde europene, ele având și acces pentru persoanele cu dizabilități, chiar dacă în aceste momente nu sunt elevi sau cadre didactice cu probleme locomotorii, în această școală. Nu este singura investiție făcută în această perioadă.

Societatea ROMPAK a făcut investiții de 10 mii de euro la Colegiul ‘Sadoveanu” din Pașcani. Firmă cu tradiție și cunoscută că sprijină educația și nu numai, a ales să repare și să modernizeze o parte din grupurile sanitare ale unității de învățământ. Astfel, proiectul “Modernizare intrare principală elevi și reabilitare totală a unor băi” s-a finalizat cu succes, în aceste zile.

Societatea din Pașcani nu este la singura colaborare cu “Sadoveanu”. În urmă cu câțiva ani s-a ajuns la acordul ca laboratorul de biologie să fie modernizat și dotat, iar toate tablele de scris au fost schimbate cu unele noi și moderne.

Conducerii școlii speră și pe viitor la o colaborare fructoasă, iar mai multe săli și laboratoare să fie cuprinse în proiecte de modernizare, prin sponsorizare din partea societății ROMPAK.

Amintim că tot la finalul anului trecut și Spitalul Municipal alături de grădinițe și școli au primit sponsorizări constând în aparatură sau obiecte folositoare.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

SONDAJ DE OPINIE PENTRU DEZVOLTAREA PAȘCANIULUI

  Pășcănenii sunt invitați sa participe la un sondaj de...

INVITATIE LA FESTIVALUL FAMILIEI

Comunicat: INIMO – Dăruieşte şi schimbă cu adevărat viitorul...

Pascaniul deține doar 3,57% din puterea economica a județului

Pascaniul, al doilea municipiu din Iași deține doar 3,57%...

Farmaciile unde se găsesc pastilele de iodura de potasiu

Ministerului Sănătății a publicat lista farmaciilor unde persoanele cu...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow