18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
18.4 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Investitii la Pascani. Proinvest Group, zece milioane de euro într-o fabrica de panouri sandwich

  Ultimele știri

  proiect greenfield, în valoarea de zece milioane de euro, pentru producția a mai multor tipuri de panouri sandwich de înaltă calitate.

  Prima etapa a proiectului, in valoare de 3 milioane de euro, a fost finalizata in luna februarie 2016, prin punerea in functiune a primei linii de productie panouri sandwich cu miez de vata minerala bazaltica pentru acopris si perete, cu o capacitate de productie de 1 milion de mp pe an.

  Astfel, începând cu 1 februarie 2016, la fabrica Proinvest Group de la Pașcani sunt produse cinci tipuri de panouri sanwich pentru aplicații speciale: panouri rezistente la foc, panouri fonoabsorbante, panouri pentru aplicații cu buget redus, panouri rezistente la umiditate si panouri pentru depozite frigorifice.

  Faza a doua a proiectului va fi finalizata in 2018, prin punerea in functiune a unei noi linii de productie panouri sandwich cu PUR/PIR cu grosimea pina la 200 mm, folosind cea mai noua tehnologie in domeniu.

  Noua linie de producție a dus la creșterea numărul angajaților Proinvest Group la 350.

  Proinvest Group este o companie românească, cu sediul la Pașcani, înființată în anul 2000. Compania dezvoltă, produce și comercializează semifabricate, componente și sisteme din oțel pentru construcții, inginerie și industrie. Programul de producție și vânzări al companiei include o gamă extinsă de soluții din oțel, de la simple componente de construcții civile și infrastructură, până la componente de precizie pentru construcții de mașini-unelte.

  COMUNICAT DE PRESA

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  18.4 ° C
  19.3 °
  18.4 °
  96 %
  3kmh
  100 %
  vin
  22 °
  sâm
  21 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  22 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet