1.3 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Investitii la Gastesti pentru inceperea noului an scolar. Conducta de gaz de pe strada Amurgului ar putea fi data in folosinta

Vesti bune pentru cetatenii din suburbia Gastesti Pascani. Elevii din acesta localite vor beneficia de conditii mai bune odata cu inceperea noului an scolar. Asta deaorece in aceste zile au fost finalizate lucrarile pentru amenajarea grupului sanitar si de reamenajare a unor sali de clasa.

De asemenea administratia locala intentioneaza sa mai achizitioneze un cazan pentru centrala care incalzeste salile de clasa iar toate aceste echipamente sa fie mutate mai aproape de scoala, pentru cresterea randamentului termic.
Mai mult, reprezentantii administratiei locale intentioneaza sa dea in folosinta in acest an conducta de gaz de pe strada Amurgului astfel incat atat gradinita cat si locuitorii din aceasta zona sa poata beneficia de gaz metan .
Lucrarile de extindere a retelei de gaz, pe acesta strada, au fost executate acum cativa ani de zile dar nu au fost receptionate deoarece nu au fost gasite documentele de executie.
Orizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow