14.4 C
Paşcani
joi, iunie 8, 2023
Array

Investitii in Motca si Tatarusi. Afterschool si drumuri asfaltate

Doua comune din preajma Pascaniului au semnat contracte de finantare pentru noi investitii. In Motca, se va construi un afterschool la standarde europene, unde zeci de copii vor merge sa isi faca temele. In cealalta parte, la Tatarusi, este vorba despre asfaltarea a 7 kilometri de drumuri comunale si satesti. Lucrarile vor fi facute cu fonduri europene, prin Agentia de Finantare a Investitiilor Rurale.

Comunele din judetul Iasi reusesc sa atraga fonduri europene pentru diferite investitii. Zilele trecute, administratia locala din Motca a semnat contractul de finantare pentru construirea unui afterschool. Valoarea acestei investitii este estimata la aproape un milion de lei, iar in curand se va organiza licitatie pentru desemnarea unui constructor.
Cladirea va fi ridicata in spatele primariei din localitate, aproape de scoala. Zeci de copiii isi vor putea face temele dupa cursuri, in noul centru.

 

O alta investitie, tot cu fonduri europene prin AFIR, va fi la Tatarusi. Finantarea este in valoare de un milion de euro si prevede asfaltarea a sapte kilometri de drumuri comunale si satesti.

Mentionam ca in aceasta comuna, a inceput deja constructia unui afteschool in centrul localitatii de resedinta.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow