More

  Investitii in Motca si Tatarusi. Afterschool si drumuri asfaltate

  Array

  Doua comune din preajma Pascaniului au semnat contracte de finantare pentru noi investitii. In Motca, se va construi un afterschool la standarde europene, unde zeci de copii vor merge sa isi faca temele. In cealalta parte, la Tatarusi, este vorba despre asfaltarea a 7 kilometri de drumuri comunale si satesti. Lucrarile vor fi facute cu fonduri europene, prin Agentia de Finantare a Investitiilor Rurale.

  Comunele din judetul Iasi reusesc sa atraga fonduri europene pentru diferite investitii. Zilele trecute, administratia locala din Motca a semnat contractul de finantare pentru construirea unui afterschool. Valoarea acestei investitii este estimata la aproape un milion de lei, iar in curand se va organiza licitatie pentru desemnarea unui constructor.
  Cladirea va fi ridicata in spatele primariei din localitate, aproape de scoala. Zeci de copiii isi vor putea face temele dupa cursuri, in noul centru.

   

  O alta investitie, tot cu fonduri europene prin AFIR, va fi la Tatarusi. Finantarea este in valoare de un milion de euro si prevede asfaltarea a sapte kilometri de drumuri comunale si satesti.

  Mentionam ca in aceasta comuna, a inceput deja constructia unui afteschool in centrul localitatii de resedinta.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Deputat Sorin Năcuță – schema românească de ajutor pentru sectorul HoReC, aprobată de Comisia Europeană

  Schema românească de ajutor pentru sectorul HoReCa, aprobată de Comisia Europeană . Comunicat de presă - deputat Sorin Năcuță. //

  Crimă în Brătești. Bătrân de 79 de ani, omorât din gelozie | FOTO

  Crimă în satul Brătești din comuna Stolniceni-Prăjescu. Un bătrân în vârstă de 79 de ani a fost găsit fără suflare în curtea unei localnice. Descoperirea șocantă a avut loc luni, 19 aprilie, la primele ore ale dimineții.

  Drept la replică, Școala Postliceală Sanitară Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” Pașcani

  În vederea unei corecte informări a publicului postului dumneavoastră de radio şi televiziune referitor la articolul apărut în ediția online din 9 aprilie 2021...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet