More

  Investiţii importante la Tătăruşi – Grădiniţă, Cămin Cultural şi Bază Sportivă

  Array

  Dacă în alte comune, şcolile arată ca după război, undeva în apropiere de Paşcani, încă o Grădiniţă, Cămin Cultural şi o Bbază Sportivă sunt pe cale a fi finalizate şi inaugurate în câteva săptămâni de zile. Este vorba de clădiri construite cu bani de la bugetul local şi bani europeni, în comuna Tatarusi.

  comuna tatarusi

  Comuna Tătăruşi înfloreşte de pe o zi pe alta şi datorită implicării edilului. Dacă anul trecut a fost inaugurată în sat Pietrosu o grădiniţă cu trei săli de clasa, băi, cabinete şi tot ce este necesar, în câteva săptămâni, primarul Costel Iosub va inaugura un alt sediu pentru prichindeii din comună. La fel de mare şi dotat corepsunzator nevoilor copiilor care vor învaţa primii ani de şcoală.

  gradi tatarusi

  O altă investiţie aşteptată de către cei din comună este şi o filiala a Căminului Cultural în satul Iorcani. Aici, lucrările au început de anul trecut şi va fi dat în folosinţă în perioada imediat următoare, mai ales că în comună sunt găzduite trei festivaluri. Unul adresat copiilor şi tinerilor, unul pentru rezervaţia forestieră şi altul pentru datinile şi obiceiurilor de iarnă.

  baza sportiva tatarusi

  În curând cei peste 800 de elevi şi nu numai din comună vor putea juca fotbal sau să se antreneze la baza sportivă. Proiectul a început în urmă cu 7 ani, cu bani de la bugetul local şi este multifuncţional având şi nocturnă, vestiare, gradenă pentru supoteri, pistă pentru alergat, de saraituri şi terenul de fotbal.

  Conform datelor lui Costel Iosub, Grădiniţa a costat peste 600 de mii lei, Căminul Cultural peste 400 mii lei, iar Baza Sportivă peste 520 mii lei.

  Amintim că săptămâna trecută, edilul Costel Iosub alături de primarii din comunele Moţca şi Cristeşti au fost lăudaţi de către organizaţia PSD Iaşi în urmă caravanei Iaşului în comunele din judeţ ca fiind cele mai frumoase şi unde s+au făcut cele mai multe investiţii.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Gravidă din zona Pașcaniului, ajutată de poliție în trafic să ajungă mai repede la o maternitate din Iași

  Gest de laudat al politistilor rutieri ieseni. Noaptea trecuta, 20 ianuarie, in jurul orei 1:00, oamenii legii au oprit in trafic un conducator auto...

  Guvernul extinde campania de vaccinare. Care sunt noile categorii de persoane incluse în etapa a doua

  Executivul se reuneşte miercuri în şedinţă, de la ora 13.00, iar pe ordinea de zi figurează un proiect de hotărâre pentru modificarea Strategiei de...

  Florin Cîţu, despre redeschiderea şcolilor: „Decizia se va lua pe 2 februarie”

  Decizia privind începerea şcolii ar putea fi luată pe 2 februarie, a anunţat premierul Florin Cîţu, iar dacă lucrurile vor merge bine, cel mai...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI