More

  Investitii importante la Spitalul de Urgenta Pascani

  Array

  Investitii importante la un spital pascanean. De curand o sectie a fost modernizata iar una noua a fost data in folosinta. O parte din fonduri au fost asigurate de o firma din oras, care sponsorizeaza unitatea medicala pentru al treilea an consecutiv.

  Spitalul de Urgenta Pascani are o noua sectie. De la inceputul lunii februarie, in Policlinica veche din zona Deal functioneaza Compartimentul de Psihiatrie. Acolo au fost amenajate doua saloane si o camera de izolare, in total avand capacitatea de 10 paturi. Sectia a fost dotata cu sistem de monitorizare video, gratii si usi metalice pentru a preveni situatiile de risc. Investitia a fost realizata din fonduri proprii ale spitalului. Pana in prezent acolo sunt internati sapte pacienti.

  De asemenea, printr-o sponsorizare de la firma Rompak a fost modernizata si sectia de Pediatrie. Copiii au incepand de zilele trecute o bucatarie dietetica conform normelor europene. Au fost amenajate si un salon, doua grupuri sanitare, un hol si o camera de deseuri. Investitia a costa 60.000 lei.

  Mentionam ca este pentru al treilea an cand firma pascaneana face sponsorizari pentru modernizari la Spitalul de Urgenta Pascani.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet