21.9 C
Paşcani
vineri, iulie 1, 2022
Array

Investitii importante la Spitalul de Urgenta Pascani

Investitii importante la un spital pascanean. De curand o sectie a fost modernizata iar una noua a fost data in folosinta. O parte din fonduri au fost asigurate de o firma din oras, care sponsorizeaza unitatea medicala pentru al treilea an consecutiv.

Spitalul de Urgenta Pascani are o noua sectie. De la inceputul lunii februarie, in Policlinica veche din zona Deal functioneaza Compartimentul de Psihiatrie. Acolo au fost amenajate doua saloane si o camera de izolare, in total avand capacitatea de 10 paturi. Sectia a fost dotata cu sistem de monitorizare video, gratii si usi metalice pentru a preveni situatiile de risc. Investitia a fost realizata din fonduri proprii ale spitalului. Pana in prezent acolo sunt internati sapte pacienti.

De asemenea, printr-o sponsorizare de la firma Rompak a fost modernizata si sectia de Pediatrie. Copiii au incepand de zilele trecute o bucatarie dietetica conform normelor europene. Au fost amenajate si un salon, doua grupuri sanitare, un hol si o camera de deseuri. Investitia a costa 60.000 lei.

Mentionam ca este pentru al treilea an cand firma pascaneana face sponsorizari pentru modernizari la Spitalul de Urgenta Pascani.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

O noua majorare a salariilor, la Primăria Pașcani. Cât câștigă șefii din instituție

  Salariile functionarilor si a personalului contractual din Primăria Pașcani...

Conducerea CSM a renunțat la ștrand, înainte de a fi deschis

Conducerea clubului CSM Pașcani a hotărât sa renunțe la...

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni

Accident rutier cu două victime între Mircești și Răchiteni,...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow