21.7 C
Paşcani
miercuri, septembrie 28, 2022
Array

Investiții importante la Pârcovaci: extinderi de apă și gaz

- Advertisement -

Investiții importante într-un sat de lângă Hârlău: Lucrările de aducțiune pentru gaz și apă potabilă au fost deja extinse în Pârcovaci și urmează să fie terminate în scurt timp, așadar și cetățenii din această localitate se vor putea bucura de condiții mai bune de trai.

Satul Pârcovaci face parte din masterplanul zonei Hârlău, motiv pentru care acolo au loc în prezent lucrări de modernizare ce urmează să fie finalizate la începutul anului următor. Pe lângă investițiile legate de reabilitarea rețelelor de canalizare, este vorba despre extinderea lucrărilor de aducțiune apă potabilă și gaz.

Lucrările la extinderile de gaz metan și apă potabilă de aproximativ 2.5 km au început în această toamnă, iar primarul Hârlăului, Constantin Cernescu, speră ca acestea să fie finalizate cât de curând deoarece au mai rămas doar locuințele de pe 2 ulițe. În paralel se lucrează și la asfaltarea drumurilor afectate.

Deoarece circulația rutieră și pietonală a îngreunată pe parcursul derulării acestor lucrări creând disconfort cetățenilor se vor lua mpsuri urgente de asfaltare provizorie, urmând ca stratul final de asfalt să fie turnat cel mai probabil în primavara anului viitor.
Precizăm că aceste investiții au fost demarate la iniţiativa Administraţiei Locale din Hârlău, ca urmare a unei sesizări primite din partea Guvernului în care au fost anunţaţi că trebuie să restituie la sfârşitul anului banii care nu au fost investiţi.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow