More

  Investitii finalizate la sfarsit de an, la Targu-Frumos

  Orasul Targu-Frumos se pregateste pentru receptia a doua investitii de anvergura, la sfarsit de an. Este vorba despre asfaltarea a sapte strazi din oras si  darea in folosinta a salii multifunctionala din spatele Liceului “Ion Neculce”, pentru sute de elevi de la scolile din oras.

  Targu-Frumos se pregateste sa incheie anul prin receptia a doua lucrari mari din oras. Este vorba despre asfaltarea a sapte strazi din localitate, cu bani de la bugetul local, mai exact strada Izvor, doctor Borş, Plăieşilor, Trandafirilor, Narciselor, Petru Rareş la Stadion şi Fundac 22Decembrie. Investitia a costat circa 1.6 milioane de lei, iar lucrarile au fost incepute in acest an.

  Un alt proiect important pentru comunitate este sala multifunctionala din spatele Liceului “Ion Neculce”, ce ar urma sa fie data in folosinta la sfarsitul lunii noiembrie. Are o capacitate de 180 de locuri si este spatiul ideal pentru competitii sportive si nu numai.

  Tot in aceasta perioada, primarul Ionel Vatamanu a precizat ca urmeaza sa semneze si un contract pentru asfaltarea a sapte kilometri de drumuri din oras, cu fonduri guvernamentale.

  Sunt deja facute si o parte din planurile pentru anul viitor. Administratia locala vrea sa reabiliteze cu fonduri europene Scoala “Ion Creanga”, Casa de Cultura “Garabet Ibraileanu” si Gradinita cu Program Prelungit.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet

  22.000 de români au cerut să fie păsuiţi de bănci în primele luni din 2021. Experţii atrag atenţia ce riscuri vin la pachet. //

  ApaVital anunță că va achita redevența către municipalitate

  ApaVital a precizat prin intermediul unui comunicat de presa ca a facut demersurile necesare asa incat sa poata achita revedenta către muncipiul Pașcani. //

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile

  De astăzi, vaccinarea cu AstraZeneca se poate face fără programare în centrele care au locuri disponibile. //

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet