25.2 C
Paşcani
luni, mai 29, 2023

Investitii finalizate la sfarsit de an, la Targu-Frumos

Orasul Targu-Frumos se pregateste pentru receptia a doua investitii de anvergura, la sfarsit de an. Este vorba despre asfaltarea a sapte strazi din oras si  darea in folosinta a salii multifunctionala din spatele Liceului “Ion Neculce”, pentru sute de elevi de la scolile din oras.

Targu-Frumos se pregateste sa incheie anul prin receptia a doua lucrari mari din oras. Este vorba despre asfaltarea a sapte strazi din localitate, cu bani de la bugetul local, mai exact strada Izvor, doctor Borş, Plăieşilor, Trandafirilor, Narciselor, Petru Rareş la Stadion şi Fundac 22Decembrie. Investitia a costat circa 1.6 milioane de lei, iar lucrarile au fost incepute in acest an.

Un alt proiect important pentru comunitate este sala multifunctionala din spatele Liceului “Ion Neculce”, ce ar urma sa fie data in folosinta la sfarsitul lunii noiembrie. Are o capacitate de 180 de locuri si este spatiul ideal pentru competitii sportive si nu numai.

Tot in aceasta perioada, primarul Ionel Vatamanu a precizat ca urmeaza sa semneze si un contract pentru asfaltarea a sapte kilometri de drumuri din oras, cu fonduri guvernamentale.

Sunt deja facute si o parte din planurile pentru anul viitor. Administratia locala vrea sa reabiliteze cu fonduri europene Scoala “Ion Creanga”, Casa de Cultura “Garabet Ibraileanu” si Gradinita cu Program Prelungit.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow