22.1 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Investiții din bugetul local la Târgu Frumos

Investiţii din bugetul local la Târgu Frumos. În perioada următoare se vor moderniza trotuarele pe strada 1 Mai, Aleea Petru Rareş şi strada Ştefan cel Mare. Indicatorii tehnico economici au fost aprobaţi în şedinţa de la începutul săptămânii.

Noi investiţii din buget local la Târgu Frumos. Administraţia locală intenţionează să reabiliteze trotuarele de pe 3 străzi din oraş. Subiectul a fost discutat în şedinţa consiliului local de la începutul săptămânii când au fost aprobaţi indicatorii tehnico – economici.

Vor fi modernizate cu pavele trotuarele de pe strada 1 Mai, aleea Petru Rareş şi strada Ştefan cel Mare. Nu se ştie ce suprafață va fi reabilitată deoarece în acest moment investiţia se află în stadiul de proiect, însă administraţia locală intenţionează să se apuce cât mai repede de lucrare, odată cu finalizarea documentaţiei.

Investiţia va fi realizată cu fondurile alocate pentru modernizarea trotuarelor din zona Penny. Primarul oraşului, Ionel Vatamanu a motivat că trotuarele de la market au fost reparate când s-a lucrat la reţeaua de apă şi canalizare, iar în următorii doi ani nu este nevoie să se intervină.

Menţionăm că indicatorii tehnico economici pentru această investiţie au fost aprobaţi în şedinţa de luni, 31 octombrie. Tot atunci, aleşii locali au aprobat acordarea unor sume de bani la 7 familii nevoiaşe din oraş pentru lucrări la locuinţe.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow