22.1 C
Paşcani
joi, august 11, 2022
Array

Investiții din buget local la Hîrlău

Investiţii din buget local în următoarea perioada la Hîrlău. Administraţia locală a scos la licitaţie două proiecte: reparaţii drumuri şi igienizare vestiare. Firmele care doresc să participe la licitaţie pot depune ofertele până pe 24 octombrie la sediul Primăriei.

Mai multe străzi din Hîrlău vor fi plombate cu mixtură asfaltică în perioada următoare. Administraţia locală a scos la licitaţie contractul în valoare de 36.956 lei fără TVA pentru repararea a 400 mp drumuri. Este vorba de o suprafaţă de 51 mp pe strada Petru Rareş, 114 mp pe strada Musatini şi 235 mp la Pârcovaci.

Şi la Stadionul Tineretului se vor face lucrări în următoare perioadă. Administraţia locală caută societate care să execute lucrări de igienizare şi reparaţii la vestiarele sportivilor. Valoarea contractului pleacă de la 16.666 lei fără TVA. Se vor face lucrări de amenajare interioară: glet, var, pardoseli şi schimbarea tâmplăriei.

Investiţiile se fac din bugetul local. Societăţile care vor să contracteze lucrările trebuie să îşi depună ofertele până pe 24 octombrie la sediul Primăriei. Criteriul de atribuire a contractului îl reprezintă “preţul cel mai mic”.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow