19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
19.5 C
Paşcani
vineri, iunie 18, 2021
More
  Array

  Investiții de primăvară în spatele blocurilor. Parcări pentru mașini și străzi asfaltate

  Ultimele știri

  Temperaturile ridicate din această perioadă au permis ca investițiile de primăvară să înceapă mult mai devreme decât erau programate. De exemplu, la intersecția străzilor Veronica Micle cu Mihai Eminescu, parcarea de mașini și trotuarele au intrat în reparații și modernizare. Pășcănenii care locuiesc în zonă spun că așteptau de mult această lucrare. Și nu este singura. Vezi mai multe detalii în materialul video din cadrul știrilor INFOBIT.

  Administrația locală din Pașcani a reluat procesul de modernizare a strazilor, aleilor si parcarilor prin programul intretinere prin turnare de covor asfaltic pe strazi, alei si parcari. In cadrul acestui program sunt vizate mai multe obiective: Aleea Gradinitei, Strada Sportului, Aleea 22 Decembrie, parcarile cuprinse intre Strada Kogalniceanu si Stefan cel Mare, Aleea din spatele Strazii Izvoarelor.

  A inceput deja lucrarea pe strada Veronica Micle din Zona Vale, acolo fiind modernizata parcarea.

  Tot in aceasta perioada administrația locală din Pașcani va incepe procesul de modernizare al trotuarelor, in special acolo unde sunt semnalari din partea cetatenilor. De exemplu, pe străzile Gradinitei şi M. Kogalniceanu.

  Menționăm că de săptămâna viitoare, dacă vremea permite, vor începe lucrările pentru amenajare parcării din apropierea Primăriei Pașcani.

  Ce părere ai?

  Meteo

  Paşcani
  cer acoperit de nori
  19.5 ° C
  21.1 °
  16.7 °
  96 %
  4.1kmh
  100 %
  vin
  21 °
  sâm
  19 °
  Dum
  23 °
  lun
  26 °
  mar
  26 °

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  OPINII

  Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

  Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

  Politica si cadourile pentru copii

  Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

  Administratie si politica, fara suflet

  PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet