4 C
Paşcani
miercuri, decembrie 1, 2021

Investiții blocate, în orașul Hârlău

Blocaj la nivelul orasului Harlau dupa ce mai multe investitii nu au fost aprobate in cadrul sedintei care a avut loc in cursul zilei de ieri, 30 septembrie, la sediul primariei.

La baza problemei sta numirea noului consilier local, Gabriela Hurdui, care si-a depus juramântul, devenind membru in cadrul Partidei Romilor. Din aceasta organizatie politica mai face parte si Gruia Hurdui, sotul noului consilier.

Conform viceprimarului Radu Sîrbu, in urma aceste numiri, majoritatea in legislativul din oras este reprezentata de cei 5 membri de la PNL, 2 de la Pro Romania si cei doi de la Partida Romilor, respectivi sotii Gruia.

Tot edilul a reclamat că opoziția a reusit să blocheze 5 dintre cele 11 proiecte de hotarare care s-au aflat ieri pe masa consilierilor. Aici se incadreaza 3 investitii pentru oras, dintre care modernizarea trotuarelor de pe strada Primăverii, a curții de la școala Gimnazială „Petru Rareș”, dar și a parcării care aparține sediului Poliției locale.

Precizam ca discutiile din cadrul sedintei de Consiliu  local de joi s-au intins pe durata a circa 3 ore, in care s-a incercat aprobarea proiectelor de hotarare, insa afara succes. Daca situtia va continua, viceprimarul anunta ca efectele se vor abate mai ales asupra cetatenilor, care vor rata oportunități importante de dezoltare ale orașului.

DE LA ACELAȘI AUTOR

Varianta Omicron a apărut deja în cinci state europene. Marea Britanie impune din nou măștile, Israelul interzice intrarea în ţară a tuturor străinilor

Varianta Omicron a apăruit deja în Italia, Marea Britanie, Germania, Belgia şi Israel. Însă, autorităţile din Olanda...

Depuneri de coroane de Ziua Națională în Pașcani și suburbii

Ca în fiecare an, administrația locală a anunțat programul depunerilor de coroane la monumentele eroilor din Pascani...

Spectacol în luna decembrie, la Clubul Copiilor

În luna decembrie, micuții de la Clubul Copiilor se pregătesc să îl aștepte pe Moș Crăciun, și...

Comuna Mircești a rămas fără iluminat public

Iluminatul public din comuna Mircești a fost întrerupt începând cu data de 23 noiembrie a.c., după ce...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI