More

  Investiții avantajoase la Lespezi: Miliarde de lei și întreținerea unor străzi în schimbul concesionării unui teren pentru un parc eolian

  Array

  Primaria Lespezi a dat in concesiune o suprafata de teren de 3.600 mp pentru construirea unui parc eolian. Contractul a fost semnat in cursul zilei de ieri, 17 iulie a.c., cu o firma din Satu-Mare si este incheiat pe o perioada de 49 ani.

  Demersurile urmatoare vizeaza obtinerea avizelor de constructie pentru ca in maxim doua luni sa inceapa lucrarile pentru amplasarea a patru turbine eoline. Intreaga investitie se ridica la suma de 16 milioane de euro si este realizata de o firma de Satu-Mare.
  Contractul este valabil pe o perioada de 49 ani si poate fi reziliat daca nu se respecta urmatoarele conditii: in maxim un an sa inceapa lucrarile iar in patru ani sa fie finalizate.
  Reamintim ca investitia aduce beneficii comunitatii. Aproximativ 60.000 euro vor ajunge in bugetul local anual, reprezentand 2% din energia produsa de eoliene, iar caile de acces pana la parc vor fi reabilitate pe o distanta de circa 6 km de firma beneficiara.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI

  Nu esti conectat la internet