24.1 C
Paşcani
luni, iunie 5, 2023
Array

Investitii aprobate in comuna Ruginoasa

In sedinta de consiliu local din data de 25 octombrie din Ruginoasa au fost aprobate doua proiecte de investitii in comuna, ce prevad amplasarea unei ministatii PECO si amenajarea unor panouri fotovoltaice.

Cu toate ca cetatenii au scris o cerere de protest in ceea ce priveste spatiu unde ar urma sa fie amplasata statia PECO, pe motiv ca ar exista pericol atat din punct de vedere al distantei foarte mici fata de case cat si din punct de vedere rutier, consilierii locali au aprobat amplasarea unei astfel de statii. Nu oricum, ci dupa ce vor fi procurate toate avizele necesare de la Drumuri si Poduri, Politia Rutiera si Mediu, pentru a exclude orice riscuri.

De asemenea a fost aprobata si concesionarea unei suprafete de teren pentru amenajarea parcului cu panouri fotovoltaice, de catre firma SC KLW RO International SRL reprezentata in sedinta de catre George Francu. Comunitatea are de castigat in aceasta situatie pe langa costurile de inchiriere, taxe si impozite, si oportunitati in ceea ce priveste noi locuri de munca.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow