2.4 C
Paşcani
marți, decembrie 6, 2022
Array

Investitii amanate din cauza Guvernului. Strazile Vatra, Eugen Stamate si Stefan cel Mare din Pascani vor fi asfaltate in primavara anului viitor

Primaria Pascani cauta solutii alternative pentru asfaltarea celor strei strazi din zona Deal: Vatra, Eugen Stamate si Stefan cel Mare. Asta dupa ce Comisia pentru autorizarea creditelor localea respins solicitarea adminsitratiei din Pascani de a contracta un credit de 4 mil de lei de la CEC pentru realizarea acestor investitii, pe motiv ca fondurile de garantare au fost epuizate.
Primarul Dumitru Pantazi sustine ca demersurile vor fi reluate la inceputul anului viitor, asa incat din primavara anului viitor sa inceapa lucrarile de asfaltare. In caz ca nici de acesta data Pascaniul nu va avea acces la fondurile de garantare, Primaria intentioneaza sa realizeze investitia din fonduri proprii, in urma decontarii de catre UE a sumelor folosite de la bugetul local in derularea Planului de Dezvoltare a Zonei Vale.
Si senatorul Florin Constantinescu spune ca Municipiul Pascani are toate sansele ca anul viitor sa acceseze fondurile de garantare pentru contractarea imprumutului de 4 mil de lei de la CEC. Parlamentarul de Pascani a spus va cere Guvernului sa majoreze bugetul de garantare a creditelor si ca se asteapta o crestere economica care va genera mai multe venituri la bugetul de stat.
Mentionam ca pana la finalul acestui an va fi asfaltata strada Mihai Viteazu din suburbia Lunca Pascani precum si strazile cuprinse in Planul de Dezvoltare a Zonei Vale.
Orizont.info

Alte articole

Zilele Școlii Speciale Pașcani – spectacol de Sfântul Nicolae

Școala Gimnazială Specială din municipiul Pașcani a îmbrăcat straie...

Corala Protopopiatului Pașcani colindă la Târgu Frumos și Pașcani

Corala „Învierea" a Protopopiatului Pașcani începe seria de manifestări...

Detalierea ingredientelor din meniurile restaurantelor, amânată până la data de 15 martie 2023

Detalierea informaţiilor din meniurile restaurantelor a fost amânată până...

VIVA MAGENTA, culoarea anului 2023

Culoarea anului 2023 este Viva Magenta! Institutul Pantone a...
Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow