10.5 C
Paşcani
miercuri, septembrie 22, 2021
Array

Investitii amanate din cauza Guvernului. Strazile Vatra, Eugen Stamate si Stefan cel Mare din Pascani vor fi asfaltate in primavara anului viitor

Primaria Pascani cauta solutii alternative pentru asfaltarea celor strei strazi din zona Deal: Vatra, Eugen Stamate si Stefan cel Mare. Asta dupa ce Comisia pentru autorizarea creditelor localea respins solicitarea adminsitratiei din Pascani de a contracta un credit de 4 mil de lei de la CEC pentru realizarea acestor investitii, pe motiv ca fondurile de garantare au fost epuizate.
Primarul Dumitru Pantazi sustine ca demersurile vor fi reluate la inceputul anului viitor, asa incat din primavara anului viitor sa inceapa lucrarile de asfaltare. In caz ca nici de acesta data Pascaniul nu va avea acces la fondurile de garantare, Primaria intentioneaza sa realizeze investitia din fonduri proprii, in urma decontarii de catre UE a sumelor folosite de la bugetul local in derularea Planului de Dezvoltare a Zonei Vale.
Si senatorul Florin Constantinescu spune ca Municipiul Pascani are toate sansele ca anul viitor sa acceseze fondurile de garantare pentru contractarea imprumutului de 4 mil de lei de la CEC. Parlamentarul de Pascani a spus va cere Guvernului sa majoreze bugetul de garantare a creditelor si ca se asteapta o crestere economica care va genera mai multe venituri la bugetul de stat.
Mentionam ca pana la finalul acestui an va fi asfaltata strada Mihai Viteazu din suburbia Lunca Pascani precum si strazile cuprinse in Planul de Dezvoltare a Zonei Vale.
Orizont.info

DE LA ACELAȘI AUTOR

Micii bucătari și actori de la grădiniță!

Micii bucătari și actori de la grădiniță! Mici dar cu talent! Copiii alături de cadrele didactice ne...

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare

Primăria caută pază pentru piețele agroalimentare Se caută servicii de pază pentru cele două piețe din Pașcani...

Arestată pentru evaziune fiscală

Arestată pentru evaziune fiscală  Politistii din Hirlau au actionat pentru depistarea si clarificarii situatiei persoanelor urmarite. În cadrul...

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI. Vezi ce amenzi s-au dat

ACŢIUNE ÎN TRAFIC LA PAŞCANI  La data de 15 martie a.c., în intervalul orar 15.00 – 19.00, poliţiştii...

METEO

ALTE ȘTIRI

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Să fim oameni, nu roboți!

Uitați-vă cu atenție în jurul vostru! În fiecare scară de bloc, pe orice stradă din suburbii este...

PULSUL ZILEI