30 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
30 C
Paşcani
joi, august 5, 2021
Array

Investigațiile radiologice se plătesc la Spital de Urgență, până la sfârșitul lunii

radiologie

Pascanenii si persoanele din imprejurimi nu vor mai beneficia gratuit de serviciile de radiologie oferite de Spitalul Municipal de Urgenta Pascani pana la sfarsitul lunii. De astazi, fondul oferit de Casa de Asigurari a fost terminat astfel ca toti cei care au nevoie de astfel de servicii vor trebui sa scoata bani din buzunar.

Conducerea Spitalului de Urgenta Pascani a anuntat astazi ca pana la sfarsitul lunii ianuarie, toate serviciile de radiologie se platesc. Asta pentru ca, fondul alocat de Casa de Asigurari pentru luna in curs in suma de 3.000 lei a fost cheltuit.

Afectati de aceasta decizie vor fi pacientii trimisi de medicul de familie sau specialist, care vor fi buni de plata. Fac insa exceptie, bolnavii internati, diabeticii, cei diagnosticati cu tuberculoza, veteranii de razboi si copiii pana in 18 ani.

Mentionam ca in compartimentul de radiologie si imagistica, in fiecare zi se prezinta in medie 4-5 pacienti pe zi, iar pana anul trecut fondurile pe luna au fost de aproape 9.000 lei, bani suficienti pentru a suporta toate cheltuielile.

Ce părere ai?

Meteo

Paşcani
cer acoperit de nori
30 ° C
30.8 °
25.2 °
49 %
5.1kmh
93 %
joi
31 °
vin
29 °
sâm
26 °
Dum
30 °
lun
33 °

INFOBIT - STIRILE ZILEI

OPINII

Un sistem putred, in care omul nu conteaza!

Urmăresc cu uimire șirul evenimentelor privitoare la copiii obligați să meargă pe jos, printre mașini, câțiva km zilnic, până la locația provizorie, după ce...

Politica si cadourile pentru copii

Festivitatile programate la Pascani pentru Ziua Nationala a Romaniei sunt blocate. Daca vineri nu se va intampla o minune, pe 1 Decembrie nu vor mai...

Administratie si politica, fara suflet

PSD Pașcani a uitat să facă politică în cei 8 ani de zile cât a fost la putere.  S-a văzut și la ședința în...

PULSUL ZILEI