9.4 C
Paşcani
luni, octombrie 3, 2022
Array

Investigațiile radiologice se plătesc la Spital de Urgență, până la sfârșitul lunii

- Advertisement -

radiologie

Pascanenii si persoanele din imprejurimi nu vor mai beneficia gratuit de serviciile de radiologie oferite de Spitalul Municipal de Urgenta Pascani pana la sfarsitul lunii. De astazi, fondul oferit de Casa de Asigurari a fost terminat astfel ca toti cei care au nevoie de astfel de servicii vor trebui sa scoata bani din buzunar.

Conducerea Spitalului de Urgenta Pascani a anuntat astazi ca pana la sfarsitul lunii ianuarie, toate serviciile de radiologie se platesc. Asta pentru ca, fondul alocat de Casa de Asigurari pentru luna in curs in suma de 3.000 lei a fost cheltuit.

Afectati de aceasta decizie vor fi pacientii trimisi de medicul de familie sau specialist, care vor fi buni de plata. Fac insa exceptie, bolnavii internati, diabeticii, cei diagnosticati cu tuberculoza, veteranii de razboi si copiii pana in 18 ani.

Mentionam ca in compartimentul de radiologie si imagistica, in fiecare zi se prezinta in medie 4-5 pacienti pe zi, iar pana anul trecut fondurile pe luna au fost de aproape 9.000 lei, bani suficienti pentru a suporta toate cheltuielile.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow