24.9 C
Paşcani
joi, iunie 30, 2022
Array

Inundaţii la Hârlău din cauza potopului din ziua de 1 Mai

Dezastru in Harlau si imprejurimi in urma ploii torentiale din dupa-amiaza zilei de ieri, 01 mai a.c.. Mai multe strazi din oras au fost inundate, cateva acoperisuri au fost smulse de pe blocuri iar copacii si gradinile din comuna Deleni au fost distruse de grindina.
Timp de trei sferturi de ora a durat potopul. Din cauza cantitatii prea mare de apa si aluviunilor de pe dealuri, sistemele de canalizare nu au mai facut fata si au inundat aproape tot orasul. Traficul rutier a fost inchis pana in aceasta dimineata. Pompierii de la statia Targu-Frumos, punct de lucru Harlau, au lucrat astazi, 02 mai, pentru deblocarea strazii Bogdan Voda, una dintre cele mai afectate din intregul oras. Cu ajutorul cetatenilor si a unor utilaje au incarcat namolul si au facut curat in zona.

Administratia locala a pus la treaba si persoanele beneficiare de ajutor social, pentru a face curat. Mai ales pentru ca, ploaia a dat peste cap si pregatirile pentru zilele Harlaului.

Mentionam ca si localitatile din imprejurimi precum Deleni, Maxut si Parcovaci au fost afectate de furtuna. Grindina a distrus mai multe acoperisuri, gradini si vita de vie.

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow