More

  Inundații la Gâștești. Culturile au fost compromise

  Array

  Disperare printre oamenii dintr-o suburbie a Pascaniului. In urma unei ploi torentiale, paraul care trece pe langa mai multe case, a iesit din matca si a inundat mai multe gospodarii. Mai mult, din cauza viiturii puternice, o parte din asfalt s-a surpat.

  inundatii4
  Inundatii pe o strada din suburbia Gastesti. Ploile din aceasta dupa-amiaza a umflat paraul din localitate, iar la o trecere pe sub un pod, cursul de apa a iesit din matca. Apele au inceput sa curga pe sosea, dar au ajuns si in  gradinile oamenilor. Suprafete mari de rasaduri si alte culturi au fost compromise.

  inundatii3

  In ajutor au fost chemati si pompierii care au decolmatat santurile pline de gunoaie si sticle de plastic, pentru ca situatia sa revina la normal.

  Principalul motiv pentru potopul din aceasta dupa amiaza este faptul ca oamenii au aruncat in parau, tot felul de deseuri, iar un podet a fost blocat.

  inundatii2

  inundatii

  La fata locului a venit si viceprimarul municipiului, insotit de seful Gospodariei Comunale, Stefan Popa. Pentru ca situatia sa nu se mai repete, Vasile Acsinte a precizat ca intr-un timp cat mai scurt se vor lua masuri. De asemenea, va fi anuntata si Garda de Mediu, care va face controale pentru a depista persoanele care arunca gunoaie in ape.

  inundatii1

  Pana cand situatia va fi rezolvata, oamenii din zona respectiva spera ca vremea va tine cu ei si nu va veni inca o viitura.

  Ce părere ai?

  Related Articles

  Scandalul comisiilor de specialitate: Consilierul Ratoi refuza sa munceasca! Cum sunt si cum ar trebui sa fie impartite mandatele

  Un subiect care aparent nu are legatura cu agenda publica a cetatenilor a starnit un scandal de amploare intre reprezentantii puterii si cei ai...

  15 IANUARIE – ZIUA CULTURII NATIONALE

  Ziua Culturii Naţionale a fost marcată pentru prima dată la 15 ianuarie 2011, adică în urmă cu 10 ani. Data la care se sărbătoreşte...

  Preotul prins în prag de comă alcoolică la volan a fost scos din Biserică

  Preotul Pavel Pavel din Ruginoasa a fost prins băut la volan cu o alcolemie de  0.93 mg/l în aer expirat @ După  aceea, Mitropolia...

  INFOBIT - STIRILE ZILEI

  PULSUL ZILEI