10.8 C
Paşcani
vineri, martie 24, 2023
Array

Salariatii Apa Vital lasa Pascaniul fara apa, paziti de bodyguarzi. Locatarii au iesit in strada

Situatie fara precedent la Pascani. O armata de salariati de la Apa Vital a luat cu asalt blocurile unde locatarii au refuzat sa incheie contractele de furnizare a apei. Actiunea a inceput de la primele ore ale dimintetii iar pana acum a fost inchisa apa in cartierul Micro din zona Deal. Cand au vazut ce li se intampla oamenii au iesit imediat in strada si s-au asezat pe capacele de canal. Robinetele au fost inchise pana la urma din interiorul centralei termice. Alti insa au inceput sa injure si sa ii ameninte pe muncitorii de la Apa Vital.
De aceasta data salariatii operatorului iesean sunt paziti de bodyguarzi. Pentru a preintampina orice fel de reactii violente, la fata locului au sosit si reprezentantii Politiei . Actiunile lor s-au limitat la verificarea documenteror si pentru asigurarea ordinii publice. De aceasta data cei de la Politia Locala nu au mai intervenit direct pe motiv ca nu au o dispozitie in acest sens din partea Primariei.
Reprezentantii Primariei spun ca nu pot impiedica actiunile operatorului iesean. Au trimis o adresa prin care atrag atentia ca astfel de actiuni de debransare sunt ilegale.
Mentionam ca la sfarsitul saptamanii trecute si Primaria Pascani a ramas fara apa, tot din cauza ca a refuzat sa incheie contractul de distributie. Actiunea de astazi va continua pe tot parcursul zilei. Vom reveni cu amanunte.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow