19.4 C
Paşcani
duminică, iulie 3, 2022
Array

Intrarea in Pascani, pe la bariera Blagesti, risca sa fie inchisa

Portiunea de sosea care duce la Bariera Blagesti incepe sa se surpe • Malurile se macina, in ciuda faptului ca proiectul a inghitit 1,4 milioane lei noi • Mai mult, nu exista avize din partea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, ci numai din partea celor de la CFR

Un obiectiv in care vechea conducere a tocat aproximativ 1.400.000 lei se degradeaza la doar doi ani de zile de la constructie. Este vorba despre bariera din suburbia Blagesti, renumitul proiect al lui Grigore Craciunescu, fostul primar al municipiului Pascani. Din cauza faptului ca lucrarile au fost executate prost, malul peste care s-a turnat covor asfaltic se surpa, iar calea de acces care duce peste calea ferata din suburbie risca sa fie impracticabila. In timpul mandatului de primar, actualul deputat de Iasi, Grigore Craciunescu, a fost aspru criticat de catre consilieri atunci cand a venit vorba despre investitia din suburbie. Alesii locali i-au reprosat faptul ca pentru proiectul respectiv, s-a cheltuit o gramada de bani, iar lucrarile au fost executate prost, fara temei legal. La ora actuala, in zona se circula ilegal. Nu exista avize din partea Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Iasi, ci numai din partea celor de la CFR.

„Stiu ca se degradeaza din cauza faptului ca lucrarile au fost executate prost. Pamantul nu a fost tasat cum trebuie si astfel, acum aluneca si se surpa. Bani pentru refacerea investitiei din zona nu avem la buget. Nu stim ce se va intampla. Prioritatile vizavi de investitii sunt altele”, a declarat primarul Dumitru Pantazi. „La bariera de la Blagesti nu sunt inca obtinute toate avizele. In afara de avizul pozitiv din partea celor de la CFR, mai este necesar avizul celor de la Drumuri si Poduri. Acolo se circula pe ambele sensuri si in mod normal este voie sa se circule pe un singur sens. Proiectul nu a fost bine gandit din start. Lucrarile au fost executate prost si la ora actuala, in zona sunt probleme. Vom vedea pe parcurs ce se va reusi sa se faca la bariera de la Blagesti”, a declarat si viceprimarul municipiului Pascani, Vasile Axinte.

Continuare pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow