13.5 C
Paşcani
marți, mai 30, 2023
Array

Intimitate furata: Un pascanean acuza ca vecinul il supravegheaza non-stop

Desi alte persoane scot bani grei din buzunar pentru a avea supraveghere video, o familie din Pascani este supravegheata non stop si gratuit, insa fara voia lor. Totul se intampla de mai bine de 2 ani, cand Uzina a fost preluata de noua conducere si pentru ca nu a cedatat presiunilor, conform celor precizate de proprietarul casei, facute de reprezentantii Remarului de a da bucata de pamant.

Familia Barsan spune ca se simte supravegheat ca la puscarie, cu gard de 5 metri, cu doua santinele si zgomot infernal, chiar si pe timp de noapte.

Mai mult, pe bucata de teren pe care au o langa casa, de circa 20 metri patrati, nu pot cultiva nimic, pentru ca gardul din tabla tine umbra, pamantul fiind tot timpul umed.

Zapada si apa de pe acoperisul cladirilor de la Remar, din preajma casei lui cad exact in curtea lui.

Familia Barsan locuieste pe strada 9 Mai, nr 17 de mai bine de 50 de ani. Nu este singura familie de pe strada respectiva care se confrunta cu aceasta problema. Si celelalte case care sunt in preajma gardului de la Remar traiesc aceeasi situatie.

Barbatul, satul de situatie, cere ajutorul Primariei Pascani pentru a vorbi cu reprezentatii Remarului, avand autoritate, pentru ca el nu a fost luat in seama. Domnul Barsan vrea ca cele doua santinele sa fie mutate intr-o zona de camp, cativa zeci de metri deparatare de locul unde sunt acum. ziarulorizont.info

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow