17.7 C
Paşcani
duminică, august 14, 2022
Array

Interzis minorilor! Chiar daca sunt frate si sora, nu rateaza niciun moment sa faca dragoste! Din incestul lor, au rezultat trei copii

• Situatie incediara la Iasi, unde doi frati traiesc o poveste de dragoste de ani buni • Totul pare desprins din filme, dar, din nefericire, este adevarat • Chiar daca toti vecinii stiu ca fratii intretin relatii sexuale, nimeni nu pare ca se intereseaza de aceasta familie • Au adus pe lume trei copii si formeaza o „familie” altfel • Casa orgiilor nu este vazuta cu ochi buni de catre vecini

De-a lungul vremii, s-a tot auzit despre povestile de dragoste intre rude mai indepartate sau mai apropiate, dar ceea ce se intampla la Iasi pare de-a dreptul incredibil. In anul 2006, doi tineri s-au intalnit, s-au placut si s-au casatorit. Luminita si Vasile Dodu aveau sa afle la scurt timp un detaliu care pe multi i-ar scoate probabil din minti. Cei doi tineri au aflat ca sunt frati.

Deja vestea nu le-a mai schimbat prea mult sentimentele, ba din contra, am putea spune ca le-au intarit. Desi stiau ca sunt frati, nu au rezistat sa nu faca sex. Mai mult decat atat, cei doi au adus pe lume o fetita care acum are varsta de 8 ani, pe nume Andreea. Daca vi se pare deja prea mult, aflati ca, la scurt timp, cei doi frati au mai adus pe lume un copil, desi cei doi tineri primisera amenzi penale si interdictia de a mai avea relatii sexuale.

Relatia lor a continuat, iar de ceva vreme au mai adus pe lume inca un copil, de aceasta data un baietel in varsta de doi ani, pe nume Andrei. Cei doi stiu ca relatia lor este una interzisa, atat de lege, cat si de religie, insa au ignorat totul. Cei doi frati, impreuna cu cei trei copii, locuiesc in comuna Mogosesti din Iasi. Au o casa construita acolo si par a fi o familie normala.

„Mama are grija de o papusa”

Reporterii BUNA ZIUA IASI au discutat cu vecinii „familiei”. Majoritatea sunt scarbiti de ceea ce se intampla si spun ca autoritatile dorm. Pe de alta parte, cred ca acesti oameni au probleme mari atata vreme cat fac sex, aduc pe lume copii si fac eforturi mari pentru a musamaliza totul. Dupa ce a adus pe lume pe cele doua fete, Luminita a ramas iar gravida. Probabil ca doar ea si fratele ei stiau asta, fiindca de fiecare data cand iesea din casa se imbraca gros, pentru a ascunde sarcina. Mai mult decat atat, mama si-a „pacalit” copiii, spunand ca ea are grija de o papusa.
Continuarea pe BZI

Urmărește știrile BitTV.Info și pe Google News

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow