11.3 C
Paşcani
marți, martie 21, 2023
Array

Interviu pentru reconfirmarea şefilor revocaţi: Nu-i aşa că vrei să rămâi la butoane?

Concurs ciudat pentru desemnarea membrilor Consiliului de Administraţie la societatea de salubritate din Paşcani. În cursul zilei de astăzi, începând cu ora opt au fost intervievate cinci persoane: Eduard Dumea, directorul societăţii, Vasile Aparaschivei, Eugen Chiriac, Iulian Moraru şi Dorina Sofian. Ei fost revocaţi din Consiliul de Administraţie şi urmează să fie reconfirmaţi în aceleaşi funcţii după ce hotărârea Consiliului Local a fost anulată în instanţă.

Rezultatele ar urma să fie afişate în cursul zilei de joi, dup ace mâine va avea loc interviul pentru membrii CA-ului de la societatea de apă, revocaţi şi ei din aceleaşi motive. Decizia finală ar urma să fie luată în Consiliul Local în şedinţa de la sfârşitul acestei luni.

Menţionăm că la interviu nu au participat şi alte persoane deoarece administraţia locală doreşte reconfirmarea în funcţie a celor care au fost revocaţi prin anularea hotărârilor aprobate de Consiliul Local nu a altor persoane. Deşi nu se mai afla în funcţie tot ei asigura conducerea societăţilor, în momentul de faţă. Dovada sunt deciziile care au fost luate în cadrul şedinţelor, chiar şi după anularea hotărârilor. În acest fel se încearcă îndreptarea unei erori administrative fără alte efecte juridice. Concursul este organizat de ACSA Research&Consulting SRL Iaşi societate care a acordat servicii de consultant politica primarului Dumitru Pantazi, în Campania electorală din 2012.

Alte articole

Adis1
Adis2
Adis3
Adis4
Adis5
previous arrow
next arrow